Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 octombrie 2016

Aroganță fără limite

   Voi fi cât mai scurt cu putință: înaintea alegerilor, se aruncă praf în ochii oamenilor cu o nouă gogoriță, anume o cale ferată pe centura Bucureștiului: am scris despre acesastă variantă de transport cu ceva timp în urmă, am arătat că sistemul de transport feroviar în capitală era gândit din perioada primului război mondial, dar nu despre asta este vorba, ci despre altceva! La frumoasa „vizită de lucru”, a participat și un nene cam gușat, unul de-și zice ceva de genul șef pe la CFR: ei bine, un reporter, a îndrăznit să-l deranjeze pe măria sa cu o întrebare (este adevărat prostească) legată de întârzierile trenurilor pe această rută, ceva de genul „ne puteți garanta că trenurile nu vor întârzia ...”?
   Ei bine, răspunsul personajului a făcut toți banii!
   dacă nu erau camere de filmat, cred că reporterul căpăta și un cap în gură:
EL NU A VENIT ACOLO PENTRU A GARANTA LIPSA ÎNTÂRZIERILOR,
EL A VENIT PENTRU CĂ A FOST INVITAT SĂ VADĂ O PROPUNERE, 
etc, etc, etc ...

   Nu pot descrie aroganța personajului, suficiența lui, nu am talentul necesar descrierii „siktir-ului” cu care l-a privit pe acel amărât reporter, nu am spațiul și nici timpul necesare pentru a vă zice ce spunea atitudinea lui față de noi, dobitocii care ne închipuim că la calea ferată lucrurile merg ... ca pe roate!
   M-a îngrețoșat și am înțeles că asist la înmormântarea unui proiect nenăscut!

   Ω

   Dacă mai are timp premierul până la începutul lui decembrie ... poate-l trimite la plimbare pe obraznicul său subaltern: chiar și pe centura Bucureștiului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu