Faceți căutări pe acest blog

vineri, 7 octombrie 2016

Ion Iliescu ar trebui să ne răspundă: este ilegal sau imoral?

   Președintele Iohannis a declarat zilele trecute, în stilu-i transilvăneano liniștit, că viitorul premier nu va fi unul în cercetare penală sau gata condamnat: lucrul acesta, care ar părea oricui absolut normal, a deranjat corifeii PSD-ului, care imediat au sărit la gâtul lui „Iohannis”, la fel cum au procedat și încă mai procedează cu „Băsescu”. Cum, de ce consideră ei că au dreptul ca după ce au fost prinși cu rața-n gură să fie lăsați mai departe paznici la Avicola, nu pricepem!
   În această situație cel puțin penibilă, în această situație în care bunul simț ar trebui să acționeze în special la nivelul alegătorilor PSD, șefii partidului chiar își fac un titlu de glorie din faptul că au fost prinși cu mâța-n sac: și culmea, votanții partidului, cei care tremură pentru pensioara lor amărâtă, cei care s-ar vinde oricând pentru o brichetă, un pix sau o găleată, sunt gata să-i aducă din nou la conducere pe unii care nu s-au dovedit buni nici măcar de hoți! Cu toate că suferă și astăzi din cauza greșelilor comise de partidul pe care-l tot votează de aproape 30 de ani, dumnealor nu uită că au ieșit la pensie la nici 50 de ani - pentru ca astăzi femeile să iasă la 65! - nu uită că periodic capătă doi mici și-un brânci, nu uită că sunt cea mai chinuită parte a societății românești din cauza sistemului mizerabil pe care-l perpetuează la conducere!
   Văd/citesc mulți agitatori care îi ridică în slăvi pe pesedeii de ieri și de azi - partidul dă bani frumoși pentru activitatea postacilor care nu te lasă nici să respiri, indiferent de platforma pe care încerci să schimbi o părere, oameni care nu au nimic de spus în afară de „jos, afară, huo”, oameni care nu știu că acum vreo zece ani plăteam impozit statului pesedist aproape 40% și că același PSD ne-a prezis sfârșitul la introducerea cotei unice de 16%: văd că lucrurile merg chiar mai bine, dar așa ceva nu poți spune pentru că ești de îndată acoperit cu invective!
   Exact așa se petrec lucrurile la orice nivel am încerca să ne referim (cota unică a fost doar un exemplu la îndemână): dragnea, ponta și ai lor, sunt disperați să rupă gâtul unei DNA, convinși că dacă reușesc, instituția le cade în gheare și devin peste noapte nevinovați!
   ghiță, crede că invectivele de la propriul post tv țin de probe!
   Prostovanii care îi căinează pe hoții de mai sus (și nu numai pe ei, ci din toate partidele) vor ține la putere o ciumă care deja a pus stăpânire pe o mare parte din țară!
   Se poate face ceva?

   Ω

   Cum nu avem loc de toți popii cu vin, lumânări și cruciulițe de monopol, nu ne putem ruga Domnului, așa că soluția este tot parul, adică ieșitul în stradă și îndepărtarea din politică a celor ce au devenit o clasă socială aparte, o tagmă, o grupare mafiotă!
   Nu știți pe cine?
   Ar fi simplu să începem cu cei care au votat pentru nevinovîția lui oprea gabriel, generalul de izmene și șireturi, comandantul suprem al tuturor popotelor din țară:
hai să vedem, câți dintre ei vor fi realeși?
 
ÎL RUGĂM AȘADAR PE DOMNUL TOVARĂȘ ILIESCU ION,
CEL CU REVOLUȚIA ȘI CU MINERIADELE,
SĂ NE SPUNĂ PĂREREA SA SINCERĂ:
ÎI PLACE CE A  CRESCUT ÎN PARTIDUL  MINUNE ?
ESTE DE ACORD CĂ dRAGNEA ȘI CEILALȚI SUNT UN MODEL DE BUN SIMȚ ?
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu