Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 ianuarie 2017

Anii `50 se „întoarce”!

   Lucrurile reintră în normal: oameni care au luat câte un doi (2) la examenul de directorat școlar sunt numiți în funcția pe care guvernul de tristă amintire, Cioloș cel Nebun adică, le-a refuzat-o pe bază de incompetență!
   Un criminal economic care a distrus transportul pe calea ferată și a îngenuncheat Poșta Română este numit ministru al economiei!
   O amărâtă fostă secretar școlar în mediul universitar (altfel bine cunoscut și apreciat!) Videle este și ea ministru!
   Un imberb cu gura strâmbă, unul căruia nu i-a spus încă dragnea că nu se filmează reclame la pastă de dinți, un fost om de paie al lui ponta, un amestecat în lumea interlopă a Timișoarei, poate fi prim ministru!

   Orice imbecil care nu a fost în stare să conducă nici soacra la autogară, poate deveni prin voia dumnealui șeful cel mare dragnea ministru și conducător al unui domeniu important al vieții românești: ceea ce se petrece acum la nivel înalt, se va petrece prin efectul de propagare a undei, din ce în ce mai departe în sociatatea românească - legea nu va mai conta (deja este lipsită de importanță în fața nevoii politice de moment) iar noi vom trăi în dictatura combinației de mediocritate, prostie și hoție, adusă la putere de electoratul românesc educat de androneasca în ultimii ani!
   Ne place așa?
   Celor care au vândut viitorul unei întregi generații pentru promisiuni a căror îndeplinire îi va lăsa mai săraci decât au fost vreodată, le place?
   Înțelegem ce se petrece? Pentru că cei mai mulți am impresia că nu știu nici că iarna ninge!

   Da, se pare că ne place să avem „tătuci” care să ne promită - nu să și facă - astfel că restul nu mai contează într-o țară în care mediocritatea a ajuns regulă și lipsa ei un semn că omul acela este periculos:
ROMÂNIA pesedistă ESTE GATA SĂ NE ARATE CE AR FI PUTUT FACE FĂRĂ
GREAUA MOȘTENIRE A GUVERNULUI CIOLOȘ!
   Din păcate, dragnea îmi pare un copil frustrat, care în sfârșit a pus mâna pe jucăria mult dorită, jucărie pe care a va distruge dând cu ea de pământ încât să nu mai poată fi folosită de alt copil!

   Ω

   Înțelegeți acum ce-i leagă, ce-i unește pe toți acești nechemați aduși la conducere de cea mai slabă clasă electorală din câte a avut vreodată România?
   Da, este și mediocritatea un răspuns ... și nepriceperea ... și problemele penale de care astfel încearcă să scape ... da, este adevărat ... dar cu adevărat îi unește ...
CARNETUL DE PARTID!
CARNETUL DE PARTID ÎNSEAMNĂ
 INTERESE COMUNE, SOLUȚII COMUNE ȘI, FOARTE IMPORTANT,
ÎMPĂRȚIREA ECHITABILĂ A PRĂZII!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu