Faceți căutări pe acest blog

luni, 23 ianuarie 2017

Declarație de război

   Trăim din nou vremuri interesante: președintele se opune din toate puterile încercărilor psd de a acapara statul român!
   Trebuie să ne fie clar: războiul care mocnea, a izbucnit acum pe față! psd-ul susținut de amărâții muritori de foame care speră că hoții lor sunt mai hoți decât ai celorlalți și de milițieni și militari pensionați înainte de vreme care se tem că pierd câțiva bănuți din enormele pensii de multe ori nemeritate, încearcă să-și câștige aderenți permanenți prin creșteri absurde de salarii și micșorarea fondurilor pentru învățământ! psd-ul ajuns din rău în mai rău, psd-ul condus inițial de un comunist notoriu și declarat, intrat pe mâna anchetatorilor pentru instigare la omor, trecut în custodia unui fals iubitor de artă care l-a trecut unui imberb baschetbalist jucat pe degete de orice ghiță ne-șova-ielnic, a  ajuns acum la punctul de minim absolut, adică este condus de un condamnat definitiv, condamnat căruia îi pune la dispoziție în totalitate pârghiile statului în încercarea de a-i albi trecutul care-l va trage mai devreme sau mai târziu în haznaua celor ce stau cu valiza pregătită!

   Ei bine, acestui organism trăitor pentru binele cotizanților voiculescu, adamescu, sau mai știu eu cărui hoț dovedit care vrea să se spele de urmările ciordelilor prin așa zise inginerii financiare, i se opune o persoană! O singură persoană este în stare să spună NU prostiilor lui ciorbea, același om se poate pune contra unei majorități absurde în parlament, același personaj își joacă viața și cariera pentru a nu permite eliberarea și întreruperea urmăririi penale pentru cei ce au cotizat din gros la partid! Acest om, acest demn urmaș al unui mare Carol, acest personaj din același neam cu cel ce-a modernizat sălbatica Românie a secolului XIX aducând-o în plin sec XX ca o putere regională, acest PREȘEDINTE  așadar, vrea să facă pasul suprem în democrația autohtonă și să ne cheme la un referendum național privind legea grațierii, lege care ar legaliza odată pentru totdeauna hoția la vârful puterii românești!

   Cum va răspunde psd-ul?
   psd-ul va porni cu siguranță procedura de demitere a președintelui: așadar, război în toată regula!
   Pe acest motiv al grațierii și amnistierii, se va juca viitorul democratic al României: câștigă psd-ul cu secretarele, nepoatele și analfabeții lui, revenim în situația de feudalism în care așteptăm ca boierul să ne arunce un os de ros, câștigă opoziția (din stradă, pentru că cea din parlament este inexistentă și ar trebui măturată definitiv de pe scena politică) avem o șansă de dezvoltare normală, fără bau-bau-ul moșierilor care urmează să fure țara cu traista sau a fabricanților care ne vor pune la muncă cu biciul!

   Ω

   Ce va urma acestui război?
   Mai exact, ce urmări va avea acest război?
   Indiferent cine va câștiga, este o nouă etapă în dezvoltarea spiritului democratic românesc, este o nouă treaptă în evoluția noastră socio politică, este încă un hop în procesul de învățare a desfășurării vieții democratice în România!
   Nu știu exact ce va fi, sper să nu urmeze nici un fel de asasinat politic și, mai ales,
SPER SĂ TRECEM ACEST HOP CU BINE!
PENTRU CĂ DE ACUM, DRUM DE ÎNTOARCERE PENTRU psd NU MAI EXISTĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu