Faceți căutări pe acest blog

marți, 31 ianuarie 2017

VĂ PLACE CE NE-AȚI ALES?

   Bade Ioane, țață Floare, Istvan baci, Selime, voi, toți analfabeții care ați votat cum v-a spus primarul care vă amenința că vă taie ajutorul social, spuneți, vouă vă place ce NE-AȚI ales?
   Vouă, nemernici puturoși și imbecili, vouă vă place ce se întâmplă?
   Vouă, susținuții social, vouă, cei duși în spate de societatea asta nenorocită românească de ani de zile, vouă vă place?
   Vouă, idioți nenorociți și fără puterea de a înțelege ce este diferit între stânga și dreapta dacă nu are una dintre ele un pahar, vouă vă place ce le-ați făcut copiilor, nepoților și tuturor urmașilor voștri?
   Voi înțelegeți că ați legalizat hoția?
   Voi, cei care la inundații stați la cârciumă și dați îndrumări jandarmilor și pompierilor care vă salvează rahatul de case din chirpici, voi sunteți mulțumiți?
   Voi înțelegeți că pe vremea lui, Țepeș Vodă vă trăgea în țeapă?

   România trebuie să introducă un tip de vot cenzitar, un vot bazat măcar pe numărul de ani de școală, de alfabetizare și de un minim IQ!
   Nu suntem vinovați de a fi contemporani cu baba Vasilica din Vaslui sau cu moș Gogu din Drăgășani, cei care m-au vândut pentru o cinzeacă, m-au vândut pe mine, pe tine, pe noi și, fără să-și dea seama idioții,
S-AU VÂNDUT CHIAR PE EI!
ȘI-AU VÂNDUT BINELE VIITOR PENTRU ȚUICA DE MOMENT!

   Ω

   Un guvern de hoți, lucrând hoțește, la adăpostul întunericului, pe ascuns, ca niște hoți de buzunare: merităm așa ceva?

   M-am enervat degeaba, săracii de ei te-ar privi doar cu o mutră bovină, retardă și imbecilă:
NICI MĂCAR NU ÎNȚELEG CE AU FĂCUT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu