Faceți căutări pe acest blog

joi, 26 ianuarie 2017

Colectiv, Național, mușchii ISU și Bamboo

   După nenorocirea de la Colectiv, multe tunuri s-au orientat către ISU și modul în care funcționează. În final, când lațul se tot strângea, ISU a scos cartonașul galben din buzunar și l-a arăta celorlalte instituții din România: Arena Națională nu putea funcționa pentru că așa „a vrut mușchii lor” de ISU-iști! Și au ținut stadionul de peste 200 de milioane de € închis până le-au închis tuturor gurile!
   Concluzia?
   Poate că vor plăti doi amărășteni trimiși să ia șpaga de la Colectiv, dar nu este sigur că se va întâmpla așa!

   Acum, că ISU ne-a arătat că are mușchi și Arafat și-a atins nivelul maxim de incompetență (ce treabă avea el să dea ordine la Bamboo în fața camerelor?), constatăm că cel mai de fițe club bucureștean funcționează de ani de zile fără autorizații și doar cu binecuvântarea primăriei de sector, a (păi putea lipsi?) ISU, etc, etc! Clubul era într-un asemenea hal de nepregătit pentru funcționare, încât nici nu a putut fi asigurat!

   Din fericire, acum nu au fost morți, așa că se va uita incidentul destul de repede, italienii se vor da la o parte și locul lor va fi luat de alți oameni de paie așa cum și ei l-au înlocuit pe cel ce se laudă că este botezat, iar clubul își va relua activitatea în aceleași condiții, reîncepând să producă venituri la negru ca noaptea în care-și desfășoară activitatea în afara orelor de program ale autorităților de control!

   Ω

   Am în colțul străzii o dugheană care vinde gumă de mestecat, sucuri, bomboane la bucată și hârtie igienică: proprietarul care este și administratot și vânzător și unic acționar se plânge că-l calcă lunar controalele și că nu pleacă niciodată cu mâna goală - măcar un șampon, o bere, un săpun și tot iau de la el!
   LA BAMBOO CUM OR PROCEDA?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu