Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 ianuarie 2017

Dezgheț politic

   România este sub viscol!
   Autoritățile, adoptă din nou cea mai comodă soluție și, crezând că se adresează numai lui cătălin radu tenace care ne explică cum să băgăm șifonierul în mașină dacă vrem să plecăm din oraș sau tutei lui colege, acea hulpe care ne expune cu nonșalanță numele de ... Rareș Petru, autoritățile așadar, închid drumuri! Nu se înghesuie dumnealor să planteze perdele antizăpezi, nu se grăbesc să verifice dacă traseul drumurilor este bine ales prin terenurile proaspăt cumpărate de „unii” sau se vor înzăpezi, nu se gândesc nici măcar să ne explice de ce A2 se blochează la ninsori și drumul vechi, ăla nenorocit de duce tot la mare, deși paralel cu autostrada este încă circulabil!
   Dar astea sunt prostii, nu-i așa?

   În frigul de afară, constatăm și o încălzire!
   Psd-ul proaspăt venit la putere se comportă de parcă știe că nu va sta mult acolo, așa că s-a pus pe pârjolit holdele și otrăvit fântânile! Dacă legea asta a amnistiei nu va scoate oamenii în stradă, atunci ne merităm locul din coada lumii civilizate!

   În sfârșit, dragnea von Teleorman s-a hotărât acum în plină iarnă să aplice promisiunile împușcatului din decembrie `89: mărește tot ce-i trece prin cap, reduce orice taxe și impozite îi ies în cale și, cu siguranță, aduce investițiile la cota 0 (ZERO)! Din păcate, odată cu criza asta de epilepsie social democrată, va veni și o creștere a taxelor și impozitelor indirecte, a prețurilor și, cu siguranță, a impozitelor pe venit: spun asta pentru că nu am înțeles un lucru - salariile mai mari de 9600 lei plăteau pentru pensie numai până la acest plafon, dar nu primeu mai mult de (parcă) 5 puncte de pensie, iar acum, grindeanu de care ne pune dragnea lațul, îi taxează pentru tot salariul fără să ne spună dacă vor primii pensii proporțional cu noua contribuție!
   Dacă nu, de ce?
   Dacă da, de unde?

   Ω

   Degeaba se bucură câțiva pentru o creștere a veniturilor de câteva sute de lei:
ÎN CÂTEVA LUNI ESTE POSIBIL CA VENITUL LOR REAL
SĂ FIE CU MULT MAI MIC DECÂT ACUM!
   Deși sper că nu, tare mă tem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu