Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 ianuarie 2017

Să râdem dar, viteaz răsad! Să râdem?

   Sau să plângem? Cabinetul dragnea 1 arată hidos și disproporționat, arată a bandă de rackeți la margine de drum, arată a pungași flămânzi puși pe căpătuială!
   Cu mici excepții, pseudo miniștrii ocupă funcții pentru care nu au nici un fel de pregătire sau idee ori și-au demonstrat incapacitatea totală - exemplu ministerul economiei, acolo unde dragnea l-a propus pe cel ce a fost președintele consiliului de administrație de la CFR și director la Poșta Română (se știe că ambele instituții merg nemaipomenit, au succese peste succese și au avut un management de invidiat și de dat exemplu)!
   Vine apoi vasileasca de la Craiova! Lia și olguța, persoane cam certate cu legea, sunt tocmai bune de ministru, probabil pentru a grăbi revizuirea legii care din „contra penali” urmează să devină „pentru penali”, adică cine are probleme cu justiția să fie cu un pas în fața fraierilor cinstiți pentru ocuparea funcțiilor publice!
   Totul este încoronat de numirea turcoaicei saideh ca mână dreaptă a lui grindeanu , în încercarea de a-l pălmui vizibil și explicit pe președintele care din motive întemeiate i-a refuzat numirea: altfel nu se poate explica numirea dumneaei într-o poziție de forță a guvernului!
   Se vede treaba că dragnea liviu, după prostia majoră de a declara că o persoană propusă pentru funcția de prim ministru a primit amenințări cu moartea (!?!?!), prostie care poate fi oricând folosită de străini mai puțin binevoitori în detrimentul României, așadar dragnea liviu continuă pe aceeași linie absurdă din categoria „ba pe-a mătii” propunând o echipă neverosimil de slabă la palatul Victoria!
   Ce va câștiga din asta?
   Cine va câștiga din asta?
   Cât va câștiga din asta?
   Noi bănuim, dar vă lăsăm plăcerea de a face supoziții ...

   Ω

   Rămâne întrebarea la care cu siguranță teleormăneanul nostru nu va răspunde nici când va primi pedeapsa cu executare:
PRIMUL MINISTRU ȘI CABINETUL CUI TREBUIE SĂ-I FIE CREDINCIOS ȘI LOIAL, 
ȚĂRII SAU PARTIDULUI?
 
PENTRU CINE TREBUIE SĂ LUCREZE GUVERNUL, PENTRU A CUI BUNĂSTARE:
 A „LOR” SAU A NOASTRĂ?
 
   Aș dori să ascult acum părerile celor care au votat penalii psd-ului cu ochii închiși, aș dori să-mi răspundă la aceste întrebări, dar mă tem că din această dilemă ei nu pot ieși!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu