Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 ianuarie 2017

Cioloș hoțu` sau greaua moștenire

   dragnea ot Teleorman, înconjurat de secretarele, lăcătușii și bucătarii ajunși la conducerea țării, a calculat că România va avea în anul următor (și în ceilalți de după) o creștere economică tip China.
   dragnea ot Teleorman, ajuns la putere, a constatat că secretara de școală de țară și popa de cartier s-au înșelat în calcule, mai exact au recunoscut că n-au băgat de seamă că ce era la China cu cruce (+) la România era cu băț (-), crezând ei că înseamnă unul și același lucru: drept care, șeful partidului, în înțelepciunea-i bine cunoscută, în deșteptăciunea-i de poveste, a găsit soluția, lăsându-i pe toți subordonații cu gura căscată de admirație:
GUVERNUL CIOLOȘ A FURAT!
GUVERNUL CIOLOȘ A LĂSAT O GAURĂ DE 10 MILIARDE DE LEI!
GREAUA MOȘTENIRE, ETC, ETC, ETC ...
   Vă sună cunoscut?

   Ω

   Dacă nu vă spune nimic reacția pesedistului din Vlașca și Teleorman, atunci citiți-l pe nenea Iancu, recitiți și revedeți Scrisoarea pierdută și rugați-vă lui Dumnezeu ca să se petreacă un nou incident care să aibă efectul Colectiv: altfel, idioții care au dat ceea ce nu aveau ne vor întoarce (istoric) cu vreo 20 de ani!
   Vai de sufletul nostru, vai nouă, am ajuns în sfârșit la mâna celor școliți și educați de pesede ... după chipul și asemănarea lui:
UCIGĂ-L TOACA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu