Faceți căutări pe acest blog

marți, 31 octombrie 2017

De halloween, ca să ne ia groaza!

   M-am gândit că deși nu agreez sărbătorile de import, aș putea să fac ceva să vă sperii, ceva să vă ia cu frig ... așa că și fac: știți ce pensie are NINA ILIESCU, soția lui nelu cotrocelu`?
   NU, nu știți și nici nu puteți ghici dacă nu aveți unele amănunte: tovarășa domnului nelu cotrocelu` este inginer și a lucrat toată viața în cercetarea coroziunii metalelor, al ruginii și al coclelii zis pe românește! Vă mai pot da un amănunt, anume că un fost director (pensionat în 1990) de fabrică socialistă cu aproape o mie de angajați din București are acum aproape 3000 de lei pe lună pensie: așadar, ce pensie are doamna tovarășului? Sau tovarășa domnului  (că de fapt îmi este indiferent)?
   Cât?
   Cât ați spus?
   2000? Mai mult!
   2500? Și mai mult!
   3000? Hai să nu vă mai fierb, tovarășa domnului are ...
10.600 lei!
NOI!
   Din partea mea, să le dea Dumnezeu ani mulți și fericiți împreună că în viața lor de familie nu se face să ne băgăm, dar dacă „pensioara” asta se datorează anilor petrecuți împreună în studenție la Moscova, nu mi se pare în regulă! Nu de alta, dar am citit cum procuratura l-a înfierat cu mânie proletară pe acest profitor și speculant care trăiește pe spatele CFR-ului: dacă l-a pus dracu să trăiască atât!?!

   Ω

   Ar fi chiar interesant de aflat cine și cum i-a calculat Ninei Iliescu pensia (în cazul în care este adevărat!): pentru că aș vrea să-l contactăm și noi ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu