Faceți căutări pe acest blog

marți, 24 iulie 2018

Cârtițe nehotărâte?

   Am asistat în ultimul timp la un adevărat proces de „înfierare cu mânie proletară” a președintelui Iohannis pentru „greșeala” sau „nemernicia” de a promulga o anumită lege! Asist în continuare la producerea de spumă de către mulți indivizi de care cu ceva timp în urmă nici nu auzisem: astăzi, Iohannis, pentru că a promulgat acea lege, a devenit iohanis!
   Și atât!
   Nu sunt atât oripilat, cât surprins de reacția mai sus pomenită, mai ales pentru că ea vine din partea unor auto declarați apărători ai statului de drept, acolo unde conduce legea și nu omul: nu intră în această categorie d`alde Moise Guran căruia Iohannis i-a fost mai mereu antipatic și nici CTP-ul care pentru un titlu mai cu moț ar omorî-o și pe ... NU! Aici intră oameni care ne lasă de înțeles că au fost în Piața Victoriei la manifestațiile anti pesede, aici intră oameni care peste noapte au păreri personale și care cer și care spun și care ...
   Și care se auto contrazic!
   Iar această auto contrazicere mă face neîncrezător, bănuitor și cârtitor: păi cum poți fi tu supărat pe președinte că a promulgat o lege după ce a făcut tot ceea ce este legal și constituțional posibil pentru a împiedica promulgarea ei? Cum poți fi tu supărat pe cineva pentru că a respectat legea tocmai în lupta cu cei care nu respectă nici o lege? Cum poți să te declari dezamăgit de o persoană pentru că a urmat calea constituțională?
   Este aici ceva ce nu se leagă ... mai exact se leagă cu altceva decât ar trebui:
TOȚI CEI CARE S-AU DAT DE CEASUL MORȚII DIN CAUZA „GREȘELII” PREȘEDINTELUI ȘI CARE DECLARĂ
 CÂT MAI VOCAL CU PUTINȚĂ CĂ NU-L VOR VOTA,NICI NU L-AR FI VOTAT!
ESTE O LUPTĂ PROPAGANDISTICĂ MENITĂ SĂ ÎNDEPĂRTEZE SUSȚINĂTORII LEGII ȘI DREPTĂȚII DE 
SINGURUL REPREZENTANT POLITIC CARE A FĂCUT CEVA 
ÎN LUPTA CU CONSERVATORII pesediști!
SINGURUL!
Spun singurul, pentru că opoziția este una de operetă, orban nu face doi bani, usere-ul consumă A4-uri care ajung prin toaletele parlamentului, pemepe-ul are un program personal pe care încă nu l-a deslușit nici șeful băse, d`alde gorghiu dacă mai apare mă face să votez cu puterea și ... și cam atât din moment ce udemere-ul are propriile interese deloc românești, minoritățile stau cu mâna întinsă la guvern iar ponta și ai lui ar vrea puterea pentru a face ei în locul lui dragnea ce face dragnea acum! 

   Am înșirat toate astea tocmai pentru că nu am o simpatie anume pentru Iohannis omul! Dar nu Iohannis omul mă interesează pe mine, ci Iohannis PREȘEDINTELE!

   Așadar, cine s-a opus politic și instituțional legal pesede-ului?
   Exact, vă place sau nu, Iohannis a fost singurul care a făcut-o!
   Fiți atenți ale cui opinii le ascultați/citiți: lumea noastră media este plină de cârtițe pseudo democratice!

   Ω

   Credeți că actuala opoziție parlamentară poate alcătui un guvern cât de cât acceptabil?
   Sau va veni cu aceeași oameni cu care a mai guvernat? 
   Prost!

Un comentariu:

  1. I'm no longer certain the place you are getting your info, but great topic.
    I must spend a while finding out much more or understanding more.

    Thanks for magnificent info I was in search of this info for my mission.

    RăspundețiȘtergere