Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 19 decembrie 2018

Abuzurile și minciunile Figaroilor

   Vorbă multă, sărăcia omului: pesede-ul tot bate câmpii cu îndreptarea abuzurilor din justiție dar ... dar până acum, exceptând cazul dracnea sau motanul felix voiculescu, nu pare a exista altceva pe lista abuzurilor, altceva decât VIITORI condamnați din rândul primarilor, șefilor locali și naționali ai - ați ghicit - pesede-ului!
   Și pentru că n-am sărăcit fiind noi atât de conciși, să ne amintim în context de iliescu ion, cel care declara că vrea să fie sărac și cinstit, că bogat și cinstit îi stătea în gât! Ei bine, Le Figaro, un ziar de două centime, publică un interviu luat lui iliescu ion, interviu în care numitul iliescu declară că pesede-ul este „fracturat” de cazul unui infractor pe nume dracnea și că PARTIDUL - adică susținătorii lui ciordache ot Caracal de exemplu - se află într-o criză fără precedent!
   Dar, pentru că suntem în decembrie și ne amintim de ultima revoluție din România, revoluție ciordită cu minciunele de către numitul iliescu, același zâmbet pe 16 mm scrie pe propriu-i blog că el nu a spus așa ceva, că ziariștii ăia „franceji” mint!

   Ω

   Sunt convins că Figaroii mint, că de aia rezistă ziarul din 15 ianuarie 1826!
DAR ZIARIȘTII FRANCEZI DECLARĂ CĂ AU ÎNTREGISTRAREA INTERVIULUI!
CUVÂNT CU CUVÂNT!
CINE MINTE OARE?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu