Faceți căutări pe acest blog

joi, 20 decembrie 2018

Grup infracțional organizat?

   Guvernul se pregătește să mai ia o piele de pe contribuabilul onest în timp ce, părintește, permite marilor hoți economici să-și facă asigurare CASCO de prindere cu mâța-n sac: pe dumneata nu te iartă nimeni de plata facturilor dar pe ei, pe marii hoți, statul vrea să-i ierte dacă spășiți vor da banii înapoi! Dar aici este șmecheria șmecheriilor, statul îi iartă pe o promisiune și nu pe chitanță, astfel că rămâne ca hoțul să fie cinstit și să-și plătească eliberarea după ce se va fi dus în țări mai calde, cu conturi grase și fără tratate de extrădare! Încă odată, deputatul rădulescu kalașnikov ne demonstrează că i-a luat AKM-ul 47 mințile: dar și celorlalți pesediști li s-a întâmplat la fel ... sau lucrează în grup? Pentru că noi din legea ce stă să iasă, pricepem următoarele: fură cât poți și pune niște bani la păstrare, fură din cât de multe locuri poți sume oricât de mari și, dacă fi-vei prins pentru vreuna dintre fapte, vei da înapoi - dacă vei dori, bineînțeles! - o sumă oarecare și vei păstra restul câștigului (după ce vei da dreptul după cum ne-am înțeles!)!
   Nu pricepem de ce statul român s-ar mulțumi numai cu recuperarea iluzorie a unor sume ciordite și ar renunța la latura EDUCATIVĂ numită pedeapsă: așa se întâmplă când la conducere ajung toți nechemații!

   În cursul nopții, adică noaptea ca hoții, au fost eliberați câțiva hoți notorii și dovediți, condamnați definitiv, beneficiari colaterali ai prostiei realizate de slugărel la ordinul șefului politic, prostie care anulează practic sentințele date de completurile de cinci judecători! Așadar, așa cum au ieșit niște hoți dovediți, vor ieși și criminali și violatori și tâlhari de drumul mare! Cei eliberați acum se bucură de notorietate și astfel am aflat, dar când vor părăsi pușcăriile mii de „mardeiași, giolari și hoți” nu vom mai ști, doar ne vom trezi cu ei în casă: mulțumim lui slugărel pentru munca disperată depusă în încercarea de a-l salva pe dracnea - sperăm să împartă camera cândva în viitor!
   Dar, pentru că trebuie să vedem și pe cine au eliberat ca să înțelegem cine a furat și cât de deștepți sunt hoții care trebuiesc scăpați pentru că au cotizat unde trebuie - și o vor mai face - iată o dovadă de deșteptăciune tipic pesedistă: spune șovăitorul dan, că a fost condamnat cu o decizie de trei la doi și că tocmai judecătorul care nu trebuia să fie în complet a făcut diferența! De ce nu trebuia să fie acolo nu știm, dar de ce 
EL A FĂCUT DIFERENȚA ȘI NU UNUL DINTRE 
CEILALȚI DOI CARE L-AU CONDAMNAT
numai mintea juridică a hoțului dovedit poate pricepe! 
   Înțelegem că urmează anularea sentințelor date de câte trei judecători, a celor date de unul singur, a celor date fără ordin de la partid, pentru ca în final, justiția să se facă în în ședința cepeex!
   Și încă odată, mulțumim slugărel!

   Ω

   Spunea deținutul de mai sus la eliberare, că a fost o experiență umilitoare!
DAR NOI, MILIOANELE DE CETĂȚENI CARE-I 
VEDEM SCĂPÂND CU „RAȚA-N GURĂ”, 
CUM NE SIMȚIM OARE?
   Sunt convins că și acum acel cunoscut al meu se întreabă (retoric, bineînțeles!) dacă avem alții mai buni!
   Chiar așa, chiar nu avem?
   Că ăștia pe care nu i-ați ales sunt cu adevărat ca în titlu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu