Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 decembrie 2018

Lucrurile s-au limpezit! În sfârșit!

  „Statul paralel” a hotărât că lui iliescu ion și acoliților lui le-ar sta bine calitatea de inculpați: adică, în sfârșit dosarul revoluției ar căpăta o formă și ne-ar da niște răspunsuri! 
   Pentru ce ar fi ei inculpați?
   Printre altele, nu de constituirea un grup (preformat) care și-a încercat norocul în preluarea puterii în România lui ceaușescu, ci pentru modul în care a lucrat acest grup, pentru felul în care s-a folosit de instrumente pentru atingerea scopului și pentru rezultatele acestor acțiuni! Nu vom lua în amănunt în discuție comunicatul procuraturii, ci, ne vom aminti lucruri neclare, limpezite acum perfect!
   Așadar ...
   
   Așadar roman petre chiar îi încurca! De multe ori, în timpul discuțiilor Consiliului Frontului Salvării Naționale (CFSN) sau al conducerii care tocmai încerca să se autoimpună, roman părea din alt film, părea în contratimp cu restul: înțelegem acum folosirea instrumentului numit „minerii” și debarcarea lui brutală!

   Apoi, ar mai fi generalul militaru și gestul lui de a chema trupele sovietice (frățești?) în apărarea revoluției, motivând că armata română nu poate ține situația sub control, ori chiar generalul militaru 
ERA UN SPION SOVIETIC DOVEDIT (DOSARUL CORBII - PENTRU GRU)!
   Documente și mărturii din epocă, vorbesc despre data de 24.12.1989 ca despre momentul în care trupele sovietice frățești trebuiau să înceapă să sosească pe aeroportul Kogălniceanu: nu s-a mai întâmplat asta pentru că generalul Ștefan Gușă, șeful de stat major al armatei în acele momente, a declarat tăios că România NU ARE NEVOIE DE AJUTOR SOVIETIC, rămânând ca iliescu și ai lui să fie ajutați de cei circa 30.000 de TURIȘTI sovietici aflați deja în țară! Așadar, grupul preformat era gata să ne dea pe mâna fraților mai mari, așadar era adevărată scandarea: 
„CINE-A STAT CINCI ANI LA RUȘI
NU POATE GÂNDI CA BUSH!”

   În legătură cu acest aspect, ar trebui să ne ia cu frig atunci când ne gândim ce soartă ne-ar fi așteptat dacă după doi ani URSS nu se dezintegra și Gorbaciov nu-și pierdea puterea! Din fericire (?) pentru noi, s-a întâmplat și, noua echipă de la Kremlin nu mai avea timp de prostii din astea îndepărtate, nu mai avea nici timpul și nici disponibilitatea, luptându-se cu spargerea URSS în state independente formând de data asta de bună voie CSI, organizație dovedită și ea neviabilă! De altfel, situația de acum din Ucraina ne spune cum este cu iubirea frățească, prietenia, același neam și același sânge, etc, etc!

   Vine la rând problema teroriștilor: aceștia nu au existat, grupul iliescu folosind mijloacele propriei armate ajunse sub comanda șefilor de direcții! S-a ordonat „foc fratricid” spune procuratura, rezultând aproape 900 de morți! Mă bucur că nu sunt în locul rudelor și apropiaților ofițerilor USLA executați sau ai copiilor trimiși cu mașinile la aeroportul Otopeni ca să fie executați ca în abator de către propriii lor camarazi numai și numai din dorința de a demonstra că securitatea este de partea dictatorului și că trebuie lichidată! Chiar ar merita toți supraviețuitorii acestui grup să plătească pentru sutele de morți? Cu siguranță, DA: sunt mult mai răi decât ficior sau vișinescu!

   Ar mai trebui să ne amintim și de acea tragicomedie numită procesul de la Târgoviște: nu vreau să spun că cei doi nu și-au meritat soarta, nu îndrăznesc să mă gândesc la miile de familii distruse în urma avorturilor provocate din disperarea de a nu aduce pe lume încă un rob muritor de foame sau la sclavia muncii patriotice, la înfometarea unei națiuni și la cultul personalității! Cei doi au fost la rândul niște criminali care i-au luat locul criminalului numit dej, etc, etc. Într-adevăr își meritau soarta, dar nu decisă de un voiculescu oarecare venit de la București cu ordine, ci de justiție, fie ea și a statului paralel, o justiția care ar fi aflat ceea ce grupul infracțional preformat nu dorea să se afle! Priviți înregistrarea pseudo procesului: puteți remarca cum țața leana, adevărată precursoare a țaței veorica vasilica, lasă de înțeles că se știu ei ăia care ...! Se pare că era de fapt o „luptă frățească” acolo la vârf, luptă de care noi habar n-am avut!
   În sfârșit, înțelegem acum și de ce televiziunea română LIBERĂ (ce minciună, din nou!) ne-a arătat că ceaușeștii mâncau cu tacâmuri din aur, că aveau robineți din aur, etc, etc!
   
   Abia acum înțelegem uimirea Doinei Cornea la auzul numelui iliescu ion despre care nu știa nimic: ea, care fusese o dizidentă adevărată, nu știa nimic despre falsul dizident iliescu, cel școlit la ruși ... în schimb știa numitul brateș (și a fost suficient)! Astăzi înțelegem că dizidența lui iliescu și a camarilei lui a fost un alt fals care ni s-a servit în zilele lui decembrie `89, a fost o altă minciună, adică a fost încă o mizerie pentru care ei, autorii, ar trebui să plătească!

   Ω

   Multe ni se limpezesc acum, multe lucruri se clarifică, mulți așteaptă ordonanța de urgență privind amnistia și grațierea, numai că povestea asta, după știința mea, nu intră sub incidența unui asemenea act de clemență!

   Drumul ulterior al României este acum ușor de înțeles: am căzut la mijloc pentru că rușii nu ne puteau păpa pe timp de pace din moment ce li se refuzase repetarea rolului de eliberatori (populația este totuși rusofobă în ansamblul ei!), occidentul nu ne voia pentru că era la curent cu manevrele de culise și interesul sovietic! Au fost necesari mai mult de zece ani pentru a se lămuri Europa de vest că rușii nu se bagă și că piața de desfacere numită România este tocmai bună de scos profit!

   Ce ne va aduce viitorul?
   Nu știu!
DAR ÎMI DORESC CA iliescu ȘI camarila lui SĂ AIBĂ OCAZIA 
SĂ-ȘI DEMONSTREZE NEVINOVĂȚIA ÎN FAȚA UNUI TRIBUNAL: 
ȘI NU AL POPORULUI! 

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu