Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 decembrie 2018

Să ne crucim împreună!


   „Ați văzut cu Facebook, ce interese ar avea Facebook să îl acuze pe Soros că a vrut să scadă valoarea acțiunilor? Soros joacă pe acțiuni, el vede România ca pe o firmă. Sunt sigur că Cioloș e omul lui Soros. Să mă dea în judecată.

   O îmbinare este cel mai potrivită și există regulamentul 1303, din 2013, al Comisiei Europene care chiar încurajează să se facă parteneriat public privat, iar partea publică care intră în parteneriat, să fie din fonduri europene. Chiar se încurajează acest lucru. Ele nu se exclud. Corina Crețu minte prin omisiune.

   Interesul să nu cred că aceia care își doresc ca acest guvern să eșueze și care și-au dorit ca de fiecare dată România să eșueze. Sunt foarte multe țări care nu s-ar bucura ca România să fie plină de autostrăzi astăzi ...”

   Puteți intui cui aparțin afirmațiile de mai sus?
   Da, ați ghicit: lui darius vâlcov, adică aceluiași care a fost ministru și primar, în prezent consilier de stat al premierului viorica dăncilă și artizan al politicilor fiscale ale PSD, condamnat de instanța supremă la opt ani de închisoare într-un dosar în care a fost trimis în judecată în 2015, primind 4 ani pentru trafic de influenţă, 6 ani pentru spălare de bani, 2 ani pentru efectuarea de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia (pedepsele s-au contopit, aplicându-se cea mai mare, la care se adaugă un spor, rezultând astfel o condamnare finală de 8 ani) - totodată, instanța a dispus și confiscarea a 6.200.000 lei.
   Ei bine, da, omul care lua șpaga prin locuri selecte, este acum un specialist în politici europene, personajul care își ascundea agoniseala prin cimitire, este acum un fin cunoscător al politicii mondiale și stă la masă cu mai marii lumii, cu care se și bate pe burtă de altfel!
   Am subliniat numai câteva greșeli grosolane în discursul slătineanului: se pare că de la Mihai și Tudor, Oltenia nu a mai putut scoate personaje publice și politice de calitate, rămânând la standardul coborât, de tip Scornicești! Tocmai pentru a demonstra lipsa de substanță a modului în care gândește omul despre care se spune că ar fi „mintea economică” a guvernului oltenesc instaurat de dracnea și ai lui am făcut această scurtă divagație prin penibilul intelectual al actualei puteri!
   De ce se află personajul acesta la putere?
   Pentru că se luptă și el, alături de dracnea și de alții ca ei, pentru o grațiere!
   Grațiere însemnând nu nevinovăția ci acceptarea ei și iertarea de pedeapsă într-un anumit cuantum: iar asemenea sub oameni sunt promovați de alții asemenea lor pe posturile unui alt condamnat și hoț dovedit și spusele lor ajung o biblie a neputincioșilor care nu văd mai departe de lungul nasului dar își închipuie cu ochii minții lor puține că cineva dă peste mâna guvernului dăncilă (și nu numai!) atunci când acesta dorește să se apuce de drumuri! A propos de dat peste mână, multora dintre ei li se dă credem și peste gură! He!  

   Ω

   Îmi doresc ca Cioloș și Corina Crețu SĂ NU-L DEA ÎN JUDECATĂ pe ipochimen, individ care nu se află în căutarea adevărului ci a propriei notorietăți! Iar când lucrurile se vor schimba, alde vâlcov și dracnea vor interpreta nemuritorul șlagăr „Pușcărie, haine grele”!
CEEA CE ACUM, CHIAR LE DORIM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu