Faceți căutări pe acest blog

luni, 10 decembrie 2018

Entr`acte altfel

   Zilele trecute, a avut loc în centrul Bucureștiului, într-o casă elegantă, o prezentare de modă: nu sunt un pasionat al modei, dar ...
   Expozantele, pentru că au fost trei Doamne toate trei, au arătat ce pot face ele cu mânuțele lor, fără televiziuni, fără reclamă, fără „sponsori” și, mai ales, fără magazine cu fițe dar fără clienți în buricul târgului! Așadar, cele trei, Maria, Ava și Miss Babacilu au prezentat pe manechine și nu pe modele (deh, fără sponsori ...) haine, haine și bijou-uri:


  
  
    Modelele au fost înlocuite chiar de autoare, arătându-ne ceva ce lipsește de pe piață, anume haine pentru toate vârstele și, foarte important, pentru toate dimensiunile! 



   Să spun că mi-a plăcut?
   Cred că aș răspunde cu un da, chiar dacă nu sunt nici pe departe un cunoscător, dar simplul fapt că cineva a înțeles că și noi, ăștia mai puțin scânduri fără noduri ne îmbrăcăm, mă face să fiu încântat de noua ofertă: să nu uităm că piața ne oferă aceleași și aceleași rahaturi cu corset (cui i-o părea elegantă o rochie care se purta în bordelurile de secol XIX nu pricep, dar bănuiesc că sunt aceleași „doamne” care au făcut o pasiune pentru pantofii de dans la bară!) sau saci negri la care se asortează numai și numai coafura cu cârnăciori executată la doamna Jeni în colț!
   Așadar, chiar dacă începutul este greu, le urăm succes celor trei atât în grup cât și în parte!

   Ω

   Dacă reușim să ne îmbrăcăm normal, neostentativ și cu bun gust la prețuri accesibile, atunci toată lumea câștigă! Mai puțin importatorii de rahaturi din Turcia sau China!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu