Faceți căutări pe acest blog

marți, 25 iunie 2019

Altă Elodie? (AUDIO)

   Este evident că eșecul din alegerile europarlamentare doare: doare rău!
   Așa că, cineva, om sau organizație, a hotărât că este cazul să ne mai petrecem timpul și cu alte lucruri nu doar cu soarta pesede-ului care abia acum își trage sufletul și încearcă să se reorganizeze în vederea viitoarelor alegeri! Așadar, vrem nu vrem asistăm la o întreagă telenovelă demnă de defunctul OTV în cazul copilului numit Elodia, pardon, Sorina: majoritatea televiziunilor implicate de fapt în fenomenul politic ne sufocă cu CAZUL adopției din Mehedinți. Ce a fost acolo poate fi interesant, poate fi penal, poate fi imoral, poate fi corect: nu știu și, sincer să fiu, nici nu prea mă interesează din moment ce întâmplarea aceea nefericită este folosită numai și numai pentru abaterea atenției opiniei publice de la CAZUL pesede! 
   Pseudo cazul de interes național ne-a fost prezentat cu frenezie, cu încântare și cu o atât de înverșunată încăpățânare încât a ajuns să scoată oameni pe stradă, la manifestație, oameni care în timpul ăsta nu au fost în stare să afle că mai puțin de o familie din zece acceptă înfierea unui copil cu origini țigănești și că victoraș bonta, ăla cu doctoratul la Catania nu uită unde-și are originile și propune ca partidul lui împreună cu alde și pesede să aibă un candidat comun la prezidențiale! Asta era de fapt știrea importantă a momentului, dar perdeaua de fum împrăștiată de pesede în media românească în scop de camuflaj își face efectul!

   Ω

   Avem de gând să ne lăsăm păcăliți cu nimicuri lucitoare? Atunci pesede-ul nu va dispărea în veci!
   Putem discerne între fals și adevăr în materie de știri? Atunci avem o șansă să scăpăm de ei: cu puțin noroc va apărea un adevărat partid social democrat și asta va fi spre binele tuturor!
ȘTIȚI DE CE S-A NĂSCUT CAZUL „SORINA”?
PENTRU CĂ A MURIT ÎN FAȘĂ CAZUL VALEA UZULUI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu