Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 12 iunie 2019

Au stins lumina! (AUDIO)

PRESS TITLE THEN PRESS PLAY


   Sora noastră mai mică și cam vitregă, Republica Moldova, adoptă pe zi ce trece tot mai mult sistemele românești de  a face politică: evident adunările populare ale pesede-ului, băile de mulțime și discursurile sforăitoare ale anumitor conducători au plăcut mult pseudo democraților basarabeni din moment ce le imită atât de fidel!
   Încă ceva interesant este și modul în care funcționează curtea constituțională de la Chișinău, curte care la rându-i învață de la sora ei mai mare și cică mai europeană de la București: este de-a dreptul ciudat de câte ori în fața acestui tip de justiție, puterea are dreptate în dauna opoziției!

   Palpitant a fost modul în care o parte a parlamentului Moldovei a reușit să țină ședință, anume pe întuneric, pentru că puterea stăpânește comutatorul de lumină din sala de plen! Observăm că este nimic altceva decât forma mai rudimentară a sistemului ciordache ori nici o lichea, acela de a închide microfonul vorbitorilor care spun ceva ce nu este în acord cu mintea și programul politic al partidului.

   Ω

   Vrem sau nu, prostia și lipsa rațiunii nasc monștri: și nu numai la București ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu