Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 iunie 2019

Inflație de președinți (AUDIO)

   La pesede, în lipsa stăpânului oricare ar fi acesta, oamenii au început să vadă cai verzi pe pereți: dintr-o dată, toți se cred buni de președinte al României! Ciudat este că țața veorica săraca, după revelația eliberării de sub ucigă-l toaca de la Rahova, nu se vrea președinte decât de partid, renunțând înțelept la visuri mult prea mari chiar și numai pentru a fi visate între două borcane de murături!

   Așadar, se cunoaște lipsa unui șef adevărat, fiecare trage încotro îl duce mintea, linia a doua se emancipează și arată cu degetul spre pupincuriștii de ieri pe care-i cred vinovați de starea partidului, oprișanii momentului au visuri de mărire, fiforii se închipuie comandând armata țării, orlanzii au orgasme la gândul banilor ce le-ar intra pe mână iar firele sunt convinse din fire că ar merita să  scăpe dracului de Bucureștiul ăsta pe care deja l-au adus în sapă de lemn și ar trece la următorul nivel, zis și național ... Într-adevăr, când pisica nu-i acasă joacă șoarecii pe masă!
   Este un moment potrivit pentru atacul asupra partidului stat, este momentul potrivit pentru corijarea greșelilor și nedreptăților lui d`alde ciordache, niciolichea, kalașnikov și alții asemenea lor: va putea executa opoziția un asemenea atac? Va putea lucra altfel decât cu prostia numită moțiune de cenzură? Poate gândi opoziția cererea desființării modificărilor la legile justiției aduse de ineptul slugărel (a propos, ce mai face oare slugărel, o dormi bine?)!

   Știu că pare a fi prea mult în discuție această temă a atacului definitiv asupra pesede-ului, dar nu trebuie să uităm că partidul stat este doar groggy în urma loviturii de la europarlamentare și nu K.O: nu ar trebui ratat momentul slăbiciunii evidente! Dar ...

   Ω

   USR cere modificări ale legislației și se agită să obțină rezidența fiscală, o idee foarte bună!
   PNL îngână romanțe și este cu gândul la locul obținut în alegeri după circa 90 de ani de la ultima performață!
   Băse este prea mic și nu contează decât ca zgomot!
   Numitul bonta se va întoarce într-un fel sau altul la origini mai devreme sau mai târziu!
   Cine rămâne să ne apere interesele oare?
   De fapt viitorul nu se vede bine ...

Un comentariu:

  1. I every tіme spent my hawlf an hour tߋ resd thiks weƅlog'ѕ posts
    daily along witth a cuр of coffee.

    RăspundețiȘtergere