Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 iunie 2019

Nu au învățat nimic? Chiar nimic? (AUDIO)

PRESS TITLE THEN PRESS PLAY


   Referendumul pe justiție, spre deosebire de cel legat de familie, a suscitat interesul cetățenilor români și i-a adus la vot, dându-le prilejul să se exprime în mod evident în favoarea unei justiții egale, independente și fără imixtiuni politice, economice sau de alt fel: prin egalitate, înțelegem egalitatea tuturor în fața legii, bineînțeles. Cum însă țața veorica a declarat apăsat că justiția nu mai face obiectul preocupării pesede-ului, cum mai mulți șefi ai partidului au spus și ei răspicat că pierderea de electorat pesede-ul a suferit-o din cauza problemelor cu justiția, cum toată lumea la anatemizat pe „ucigă-l toaca” de parcă el ar fi fost singurul vinovat, te-ai fi așteptat ca minunea să se împlinească și cu adevărat justiția să fie lăsată în pace! 
   S-a întâmplat așa ceva? 
   Să fim serioși, doar nu degeaba am vorbit despre „o minune”: așa cum se spune în popor, o minune ține numai trei zile, așadar, simțindu-se slăbit după alegeri, tăriceanu s-a dat lovit amenințând voalat că alde el s-ar retrage din coaliție și de la guvernare, că așa, că pe dincolo ... 
   Bineînțeles că pesede-ii au prins de veste și au înțeles mesajul care tradus sună astfel:
 MĂ SCĂPAȚI DE URMĂRIREA PENALĂ, RĂMÂN ÎN COALIȚIE,
NU MĂ SCĂPAȚI PLEC, PIERDEȚI MAJORITATEA ȘI PIERDEȚI ȘI VOI NU DOAR EU!
   Din moment ce au priceput mesajul, au înțeles și care trebuie să fie răspunsul: până la alegerile legislative mai este cam un an și jumătate, timp suficient pentru a le băga în cap tâmpiților că ungurii pleacă cu Ardealul în sacoșă, că Iohannis a omorât țigani în timpul celui de-al doilea război mondial, că străinii ne fură utilajele de pe șantierele autostrăzilor, că românii au ajuns pe lună din anii `50 dar că nu ne-au lăsat occidentalii s-o spunem, că madame Iohannis bate copiii la ore, că Dumnezeu este dacă nu membru cel puțin simpatizant pesede,  etc, etc, etc!
   Cine se laudă că nu a primit asemenea pseudo știri inepte minte sau nu folosește internetul!

   Așadar, pesede-ul, încercând să nu piardă majoritatea în senat, s-a substituit din nou justiției, refuzându-i numitului tăriceanu dreptul de a se apăra și de a demonta acuzațiile DNA-ului: păcat!

   Ce înțelegem noi de aici?
   Înțelegem că în disprețul absolut față de cetățean și societate, pesede-ul își bagă picioarele în lege și justiție și nu înțelege nimic din voința populară!

   Ω

   De fapt mă bucură indolența aleșilor pesede, mă bucură pentru că așa cum se spune popular, își dau arama pe față! Poate în felul acesta, la următoarele alegeri vor obține un scor și mai ... bun!

   Am o nedumerire: după demisiile din conducerea PNL București, șefia i-a fost oferită lui Rareș Bogdan ale cărui condiții însă nu au fost acceptate! 
   Care erau condițiile?
   Înțelegeri zero cu pesede-ul la toate nivelurile și opoziția permanentă la acesta în București!
   Cum adică este nevoie de o asemenea condiție?
   Adică PNL-ul a colaborat sub diverse forme cu „ciuma roșie”?
   Dacă da, când și cum și de ce?
   URMEAZĂ SĂ AFLĂM LUCRURI INTERESANTE!

3 comentarii:

  1. Your way of describing the whole thing in this post is in fact good, every one can without difficulty be aware of
    it, Thanks a lot.

    RăspundețiȘtergere
  2. And the struggle for the Iron Throne begins.

    RăspundețiȘtergere
  3. Generally I don't learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to try and do so!

    Your writing style has been surprised me.
    Thanks, very nice article.

    RăspundețiȘtergere