Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 23 septembrie 2020

Fântâni otrăvite

   În ultima vreme, pesede-ul lui ciolacu se arată mai periculos și mai toxic decât pesede-ul lui dracnea și mult mai periculos decât cel al țații veorichii! Dacă pesede-ul de Teleorman dorea să fure și să scape de pușcărie, pesede-ul tip ciolacu a atins un nou nivel: nu mai este interesat de puterea de a face orice poftește ci de puterea viitoare, aceea care îi va face stăpâni peste o țară distrusă în care ei, niște inepți, să poată stăpâni peste nimic! Altfel nu se poate explica viteza cu care distrug finanțele naționale, mulțimea de legi prin care, fără a ne aduce la cunoștință sursa de finanțare, își fac pomană cu tot mai multe categorii de angajați cu scopul unic de a pune guvernul în dificultate! Este revoltător că cei pentru care se agită nu pricep ce li se pregătește: cine are cât de puțină minte, vede că acum patru ani viața era cu circa 25% mai ieftină decât astăzi, vede că toate creșterile salariale, de pensii, de alocații, toți banii ăștia aruncați în economie administrativ au fost imediat absorbiți de lanțurile de magazine, de piețe și în special de importatorii pe care acțiunile idioate ale unora ca cei de acum de la pesede nu fac altceva decât să-i îmbogățească!

   Cursul de schimb este și el greu de ținut în frâu!

   Programul cu roșia românească, imbecilitatea ciobanului intelectual fost ministru la agricultură a dus roșiile la 7 lei în piețe!

   Și acum, că vine iarna, stai să vezi ce se va întâmpla când combustibilii vor reveni de la 4,50 la 5,50 și peste!

   Se bucură oare profesorii de o pomană de 2000 de lei? Probabil, dar simplul anunț al intenției pesede-ului de a mai arunca niște bani duce la o imediată scumpire a vieții! Statistica, această curvă gata să spună orice pentru a-și mulțumi stăpânul, ne prezintă situația prețului cartofilor, care s-au ieftinit, dar nu ne vorbește despre celelalte o sută de produse care s-au scumpit!

   Ați înțeles sper că acum pesede-ul otrăvește fântânile și pârjolește holdele, indiferent la ceea ce se va întâmpla cu România și cu noi toți în viitor:

DACĂ EI MOR, N-AVEM DECÂT SĂ CRĂPĂM ȘI NOI, 

NU MAI CONTEAZĂ!

 

   Trebuie să învățăm o dată pentru totdeauna că orice câștig la venit, dobândit altfel decât printr-un plus de producție și vânzări este toxic imediat atât pentru economie cât și pentru indivizi, indiferent dacă au beneficiat sau nu de aceste ajustări dictate politico administrativ! 

   Din păcate pentru ei, pesede-ii se adresează unui sector din ce în ce mai mic al populației, pensionarii care trăiesc cu speranța de „a primi ceva la pensie” doar pentru că sunt pensionari, cei care uită că toată viața au vegetat și care acum vor pensii îndestulătoare deși la fondul comun nu prea au contribuit fiind pe cale naturală împuținați: un paradox, este acela că partidul celor săraci condus de cei bogați nu numai că nu găsește surse de finanțare, dar nici măcar nu se gândește să facă vreo economie, cum ar fi de exemplu reducerea numărului și veniturilor bugetarilor despre care ministrul muncii încă nu ne-a spus dacă știe câți sunt!

 

  

 

   Așadar, încotro ne duce pesede-ul?

   Spre ce groapă?

   Spre ce neguri financiare de îndreaptă mândrii analfabeți economico politici?

   Vor reuși cu zbaterea lor să împiedice prăbușirea partidului bogaților săraci?

   Din păcate, puterea actuală, legată la ochi, face tot posibilul să ajute pesede-ul să nu moară:

ȘI ESTE PĂCAT!

   Așa crede un om, de pe stradă ... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu