Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 16 decembrie 2020

Interzis sensibililor

   Am mai spus-o și o repet: noi nu avem oameni politici, avem politicieni! Din păcate, chiar acum posibila majoritate parlamentară ne dă un recital de prostie, prost gust și proastă creștere și sunt convins că nu ar face-o  dar vrea să-mi dea mie dreptate! Adică, după ce ani de zile te-ai plâns de pesede, după ce ani de zile ai arătat cu mânie populară ce face, ce drege și cum își împarte pesedeul funcțiile, vii tu, ca o floare, ca o mireasă îmbrăcată în dalbe mătăsuri, cu coroniță de neprihănite albe flori, îți ridici rochia și trena și te caci în mijlocul drumului și în văzul lumii? Adică vii tu, autonumitul exponent al nemulțumiților, al celor care au stat în frig ca să nu treacă ordonanța 13, al celor care au mâncat bătaie în 10 august și te doare-n cur de realitatea românească, de părerea votanților, de apropierea pesedeului de hauru` cu iz sovietic, te doare fix în cur pentru că te-ai dat cu el de pământ – cu curul vreau să zic – pentru funcția pe care vrei s-o obții cu tot dinadinsul? Adică nu mai contează declarațiile de amor, lupta „de veacuri” contra urmașilor pcr, așadar nu mai contează acum decât orgoliile voastre prostești și fumurile voastre imbecile? Ne-ați păcălit, toți cei care ați mimat opoziția ne-ați păcălit dar pentru că v-ați asigurat pentru următorii patru ani nici în dos nu vă mai doare, nici de anularea pensiilor speciale nu mai aveți habar, nici de desființarea SS, nici de aplicarea votului popular și trecerea la 300 de parlamentari, nici la crearea unui sistem de sănătate mai bun, nici de pedepsirea vinovaților pentru Colectiv, nici de reducerea numărului bugetarilor, de nimic nu vă mai doare timp de aproape patru ani, perioadă la sfârșitul căreia o să vă milogiți din nou pentru voturi?

SUNTEȚI RIDICOLI ȘI PENIBILI!

   Și nu vorbesc aici despre maghiari, pentru că udemereul ar intra la guvernare și cu azilul numit aur dacă ar primi un minister al pădurilor, vorbesc despre liberalii care nu s-au săturat într-un an și despre flămânzii usr+ care vor neapărat un ciolan mai suculent, fie ce-o fi! Se poate scufunda corabia, poate ciocăni moartea la ușă, pe voi nu vă interesează, poate să ne cadă cerul în cap, voi îl puneți pe ion ștefan ministru și de rest nu vă mai interesează, că doar ați promis solemn că-și scoate investiția!

   Iar deasupra tuturor, președintele stă calm, admirându-și probabil opera a șase ani de domnie absolută și de încălcare a prerogativelor constituționale, a șase ani în care a fost în primul rând agent electoral și doar din când în când președinte! Nu, dăncilă nu era mai bună, dar asta nu-i dă lui dreptul de a interveni în viața politică așa cum a făcut-o de atâtea ori până acum! 

    

   Concluzia? Este una singură: toți obraznicii care și-au văzut sacii în căruță pentru următorii patru ani și acum vă scremeți pentru un câștig suplimentar, toți pseudo opozanții pesedeului, toți profitorii politicii românești, vouă tuturor

SĂ VĂ FIE RUȘINE, SUNTEȚI NIȘTE NEMERNICI!

     P.S. Chiar acum ascult o știre la radio: ccr a hotărât, pensiile speciale rămân intacte, neatinse, în disprețul omului muncitor care încă nu a pus mâna pe furcă și pe topor – felicitări parlamentarilor vechi și noi, primarilor și tuturor profitorilor: ați rămas cu veniturile nemeritate întregi, v-ați căcat iar în capul nostru! Bravo vouă, noi suntem proștii ...

   Vreți să știți părerea oamenilor care v-au votat? Ea este simplă, 

MARȘ LA MUNCĂ, LĂSAȚI DRACULUI ORGOLIILE ȘI IFOSELE DE FATĂ MARE 

ȘI PUNEȚI MÂNA LA TREABĂ, 

NETREBNICILOR!

    Așa gândesc TOȚI oamenii de pe stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu