Faceți căutări pe acest blog

luni, 14 decembrie 2020

Lăcomie

   De ceva timp, un an sau mai mult, emag s-a transformat dintr-un magazin online într-un retailer online, punând la dispoziția firmelor interesate niște rafturi digitale pe care acestea își pun produsele pentru o mai bună cunoaștere și mai ușoară desfacere. Bineînțeles că ideea nu este rea deloc, din moment ce de emag a auzit tot omul dar de www.detergențivase.ro nici dracu`!

   Ideea, la prima vedere foarte bună, ascunde din nou ceea ce popular se numește LĂCOMIE! Deși este clar că noile prețuri ascund în ele și comisionul plătit de vânzătorii terți către emag, în lipsa concurenței reale toți vânzătorii online sau aliniat la ele, însă marea problemă apare abia atunci când vrei să cumperi mai multe articole: nu vă lăsați păcăliți de reclamele cu lămpi fermecate! Exact așa cum ați bănuit, nu vine nici un duh al lămpii, în schimb vine fiecare vânzător cu propriu-i serviciu de curierat preferat! Am observat asta în momentul în care am vrut să cumpăr mai multe produse din aceeași categorie, vândute toate pe emag dar de comercianți diferiți:

PREȚUL TRANSPORTULUI DEPĂȘEA CU MULT JUMĂTATE DIN PREȚUL COȘULUI!

   Lăcomia nu are, bineînțeles, limite, oriunde, oricând, însemnând în realitate costuri suplimentare, fiecare procedând cum îl taie capul și, culmea, mulți dintre cei de sub umbrela emag nelivrând la easybox!

  

   O fi bine? O fi rău? Pentru ei sigur este bine, pentru noi sigur este mai rău, așadar emag a pierdut un client care avea și cont. Din nou se simte lipsa educației în direcția vieții în vremurile în care trăim, toată lumea încearcă să-ți vâre mâna în buzunar, toată lumea în special cu costum și cravată!

   Așa crede un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu