Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 iunie 2021

Maidan

   Nu trebuie să fii mare specialist în peisagistică pentru a înțelege că ceva nu este în regulă: parcurile Cișmigiu, Tineretului sau Herăstrău au devenit niște maidane! Peste tot iarba-i cât gardul, peste tot sunt gropi, peste tot sunt gunoaie și, bineînțeles, la pachet cu astea vin insectele supărătoate, căpușele periculoase pentru om și animale și în multe locuri chiar și aleile sparte! În Tineretului cel puțin, de când parcul a înlocuit groapa de gunoi zisă și Cocioc prin anii `70, aleile nu au mai fost niciodată reparate în situația în care de la bun început au fost făcute ca un rahat!

   Chiar nu se poate face nimic? Înțeleg că acum primăria nu are bani, înțeleg și nu mă mir dar angajații de la spații verzi nici nu repară rețeaua Radet nici nu asfaltează străzi și gropi prin oraș, așa că măcar iarba putea fi tăiată! Nu mai vorbesc de starea apei lacurilor și a locurilor de joacă!: totul este într-o stare de cruntă mizerie, totul este un adevărat pericol pentru om și animale dar, în primul rând, pentru cei mici!

  

   Primarul general pare a fi blocat în câteva marote, în atacarea unor PUZ-uri de sector sau în repararea rețelei de căldură, dar uită că are oameni angajați pentru fiecare domeniu necesar orașului, pentru fiecare problemă a orașului și locuitorilor lui, iar a veni acum cu plângeri legate de greaua moștenire ar fi ca și cum nu ar fi avut habar de problemele mari ale Bucureștiului atunci când a candidat! Problema mea acum este alta, anume primarul este obligat să ocupe această funcție? A fost pedepsit să fie primar general? Are de ispășit vreo condamnare în această poziție? Pentru că în caz de neputință, există și instituția demisiei sau așa știe un om, de pe stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu