Faceți căutări pe acest blog

marți, 1 iunie 2021

Vechi noutăți

   În ultima vreme am un sentiment de deja vu. În ultima vreme simt că istoria necunoscută de mulți a făcut stânga`mprejur și ne pune să retrăim unele momente pe care societatea în ansamblul ei nu a vrut să le bage la cap. În ultima vreme, cred că în scurtă vreme vom retrăi ce au trăit părinții și bunicii noștri dar, nu impus de est ci de vest! Ei bine, sistemul impus cu zeci de ani în urmă de către evrei, cei care au adus omenirea în situația de a socoti războiul dintre `39 și `45 nu ca parte a marelui război început în `914 ci ca unul separat și special, adică Marele Război AntiEVREIESC (rog majuscule) a fost socotit ca un model de succes, demn de urmat și, cum omenirea zisă civilizată și occidentală a vrut mai mereu să fie mai cu moț, a fost acceptată orice cerere oricât de absurdă, de la copiii cu doi tați sau două mame și până la preoții femei ai anglicanilor care se pare că au obținut o dispensă de la Dumnezeu! Toată lumea a înnebunit, toată lumea cere, toată lumea vrea, toată lumea minoritară are pretenții de la majoritatea vinovată că nu-i minoritate! S-a ajuns în situații absurde și ridicole, considerate de unii autointitulați „progresiști” ca fiind normale: primarul din Chicago (femeie, neagră) a hotărât și a anunțat că nu mai dă interviuri decât ziariștilor negri! Un producător de vinuri, negru de bunăseamă, declară că vinul rose este un apanaj al femeilor albe și că va produce un rose care să se adreseze în special femeilor negre: dacă-i aflați adresa, scrieți-i și întrebați-l dacă mai avem voie să bem Fetească Neagră! Etnomatematica, de care eu personal nu am avut parte (din păcate!) a făcut prozeliți, „oamenii de știință englezi” considerând că și numitul Isaac Newton ar avea ceva bube-n cap și că fizica trebuie scoasă de sub influența unui atare personaj (n-am avut norocul ăsta când ne băteam capul cu principiile mecanicii!)!

   Dar, pentru că în ultima vreme a fost cam mult BLM, s-a trezit o tanti, pare-se vedetă de-un sezon, să vrea să intre din nou în atenția lumii, așa că s-a declarat public

PERSOANĂ NON BINARĂ!

   Cu asta v-am încuiat, este? Persoană non binară ... Nu știți ce înseamnă? Asta-i problema cu înapoiații ca noi, depășiții ăștia care nu ne ocupăm timpul cu probleme importante de genul celei de mai sus și ne preocupăm doar să ne plătim taxele și impozitele! Dar, treacă de la mine, să vă explic citând și eu la rându-mi din Wikipedia:

„Non-binaritatea, sau genderqueer, este un spectru de identități de gen, care nu sunt exclusiv masculine sau feminine, ci mai degrabă cad în afara acestei binarități. Unele identități non-binare pot fi considerate ca făcând parte din categoria transgender, deoarece multe persoane non-binare se identifică cu un gen diferit de sexul atribuit la naștere. Alte identități non-binare sunt independente, argumentul principal fiind că unele persoane intersex sunt, de asemenea, non-binare.

Persoanele non-binare sunt bărbați sau femei, sau persoane fără sex bine definit (intersex), care mental se identifică cu două sau mai multe genuri (bigender sau trigender); nici un gen (agenderfără gen sau neutrois); o identitate de gen fluctuantă (genderfluid); un al treilea gen (categorie care include acele persoane care nu pun un nume genului lor).

Identitatea de gen este separată de orientarea sexuală sau romantică, și persoanele care se identifică non-binar au o varietate de orientări sexuale, la fel precum persoanele cisgen.

Un gen non-binar nu este asociat cu o expresie de gen specifică, cum ar fi androginia. Persoanele non-binare ca grup au o mare varietate de expresii de gen, iar unele pot respinge „identitățile” de gen cu totul.

Există trei identități de gen identificate la oameni: cisgen, transgen, non-binar. Persoanele non-binare sunt parte a comunității LGBTQIA+.

Utilizarea pronumelor non-binare poate duce la egalitatea de gen prin eliminarea genurilor binare, în mod specific utilizarea genului neutru. Astfel prin programare neuro-lingvistică (NLP) generațiile următoare nu mai fac diferențieri de capacitate și putere între sexe și genuri.”

   Ați înțeles ceva? Dacă nu, hai să vă explic pe scurt: măi oameni buni, unii care s-au prins că trăim vremea minorităților au înțeles că nu i-a blagoslovit Dumnezeu cu apartenența la o minoritate, așa că o inventează și și-o arogă! Și cam atâta tot (cel puțin așa se vede din exterior)! Partea proastă este că astăzi, așa zișii progresiști au redesoperit sovietele și încearcă să ne bage pe gât toate inepțiile în stil pur sovietic, cetățeanul normal având dreptul să fie de acord! Cum spuneam, cine nu a învățat este condamnat să retrăiască istoria: și e păcat ...

  

   Sincer vă spun că îmi sunt indiferente toate aceste curente, inclusiv lgb+++ ăștia care par o  etichetă energetică, cu sau fără drapel, îmi este indiferentă și părerea lor cum că viitorul nu este binar dar nu-mi este indiferentă reacția majorității, reacție care este greu de crezut să nu vină sub o formă neplăcută, fiziologică sau religioasă! Iar atunci când va veni această reacție, mulți își vor descoperi binaritatea uitată de dragul minorității deși, s-ar putea să fie cam târziu pentru mulți care sunt deja educați în spiritul neuro-lingvistic californian. Așa se teme un om, de pe stradă ...

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu