Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 iunie 2021

Vocația de slugă

   A trecut și amicalul cu Anglia. Jocul, slab în compania unei echipe care a jucat cu frâna de mână trasă și pentru care rezultatul nu trebuia să fie decât unul de încurajare și lipsa accidentărilor, nu mai trebuie discutat. Alta este discuția: faptul că sub imperiul momentului, s-au găsit suficienți români care să îngenuncheze alături de englezi la începutul meciului, arătându-și astfel susținerea pentru blm! Doar doi dintre jucători nu au îngenuncheat, Stanciu și Nedelcearu. De ce au făcut oile gestul de a îngenunchea, de ce s-au amestecat oile într-o poveste care nu-i privește, cum de s-au apucat niște creștini care îngenunchează în fața lui Dumnezeu să facă același gest în fața ideilor blm, nu se poate explica decât prin lipsa demnității și prin vocația de slugă! Pur și simplu s-au simțit importanți făcând un gest tâmpit și inutil, pur și simplu s-au crezut în rândul lumii și egalii occidentalilor care-i consideră maimuțe est europene! Ce au obținut făcând asta? De ce au pus în pământ genunchiul când acest gest înseamnă prosternarea în fața Domnului? Nu au învățat nimic de la gestul Slaviei Praga, echipă care plină de demnitate a refuzat să se amestece în nebunia blm. Nu au înțeles nimic din rușinea întâmplată arbitrilor români la Paris! Nu înțeleg nimic altceva decât manelele care le urlă în urechi și zerourile din coada cecurilor cu care-și încasează banii!

  

   Pur și simplu, indiferent de opiniile politice ale unora sau altora, gestul majorității jucătorilor români a dovedit vocația de slugă și lipsa de demnitate și educație a acestora: despre lipsa unei minime inteligențe nu mai vreau să vorbesc drept care nu trebuie să ne mirăm că ai noștri sunt cei mai insuportabili străini de prin toate țările în care au ajuns și fac cele mai de jos munci!

   Am o singură întrebare: rezervele de ce nu au îngenuncheat când au intrat în locul titularilor? Așa se întreabă un om de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu