Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 decembrie 2013

Creștinismul revizuit și adăugit !

   Evanghelia după Institutul Wiesenthal


   Am constatat de mai mult timp încoace , că orice ai face , nu scapi de dictatură ! Am avut noi una regală , apoi legionară , după asta una militară pentru ca , în - aproape - sfârșit , să avem și dictatura proletariatului ! În teorie , nimic rău : și senatul Romei republicane alegea în cazuri extreme câte un dictator pe termen fix , pentru a salva statul din pericole ieșite din comun , iar la sfârșitul perioadei „de contract” , dictatorul salvator își depunea „mandatul” și cetățenii - dacă aveau ceva a-i reproșa - îl puteau aduce în fața instanțelor de judecată ! Cam ca Pițurcă ...
   Buuun , până aici , totu-i clar !
   Ceața începe puțintel mai departe !
   Chiar când ne bucuram că s-au terminat dictaturile , ne-am pomenit cu niște trăznăi de să te doară capul : dictatura „minorităților sexuale” , „dictatura minorităților etnice” , „dictatura minorităților culturale” , ce să mai spunem , toată lumea dictează , toți minoritarii și toate minoritățile au DREPTUL de a obliga majoritatea să facă frumos !
   De ce ?
   Pentru că-i majoritate , d'aia ! Adică , să se supună !
   Și uite așa , evreii , stăncuțele , bicicliștii și persoanele cu nevoi sexuale speciale , începură a ne învăța ce e rău și ce e bine !
   Dintr-o dată , este o mândrie să fii homosexual și o rușine să fii normal , este o mândrie să fii pungaș tuciuriu și o rușine să fii alb și cinstit , ba chiar tinde să devină o rușine să fii creștin și nu evreu !
   De ce ? Mai bine să ni se răspundă cu ce drept institutul din titlu a hotărât ce este cușer într-un colind vechi de sute de ani și ce nu : ne amuzam amar acum ceva timp , pe seama vremurilor în care vom asculta „Mica RRomaniadă” și vom citi „RRomaniada” , vom recita „Cânticele RRomalești” și așa mai departe , însă ce ni se părea nouă a fi o glumă proastă , unii consideră normalitate și cu ajutorul unei super puteri pe care au parazitat-o până la distrugere , impun absurdități înghițite fără crâcnire de către diverse slugi !
   Așadar , bardul acela popular care a zis un colind din gură acu' sute de ani riscându-și pielea românească în fața maghiarilor carora li se apleca de la limbile latine , bardul acela deci , care a transmis din gură în gură , de multe ori pe ascuns , o formă de cultură națională , este pus acum la stâlpul infamiei de către un organism supra statal și supra național care a hotărât că holocaustul trebuiește exploatat la maximum ! Acel anonim , curajos în fața uniunii celor trei națiuni , trebuie acu' să tacă și să înghită : idiotul de el , imbecilul , dobitocul , acu' nu știu câte sute de ani nu a gândit „corect politic” ! Și pentru asta trebuie pedepsit !
   Chiar trebuie ?
   Chiar așa prost stăm , încât să ne învețe zisul institut ce este rău și ce este bine ?
   Chiar trebuie să ne învățăm copiii ce vor unii și alții , renunțând total la drepturile noastre ?
   Și la demnitate ?
   Și la bun simț ?
   Cu ce drept suntem noi pedepsiți pentru ce au făcut străbunicii noștri ?
   Și de ce ?
   A fost , s-a întâmplat , gata , să tragem linie , să vedem cum arată faptele în contextul anilor '30 - 40 și nu după 70 de ani , să lăsăm istoricii să se certe și GATA !
   GATA , pentru că pe modelul mai sus prezentat , profitând de calea atât de ușor deschisă de ... unii , s-au găsit tot felul de așa zise minorități dictatoare !
   Și ne schimbă obiceiurile , ne schimbă cultura , ne schimbă de fapt identitatea națională , ne schimbă sensul vieții : cine dracu' a mai pomenit să fie normală căsătoria între doi bărbați și dreptul lor de a avea și copii !
   Oameni buni , asta este o nebunie : familia , conform tuturor preceptelor morale , este uniunea dintre BĂRBAT ȘI FEMEIE ! ȘI ATÂT !
   De ce nu permitem familiile compuse din femei și motani ?
   Sau din oameni și țânțari ?
   De ce nu mă pot mărita cu Munții Apuseni ?
   Sau cu Moldoveanu ? Că poate avem și copii ! Înalți !
   Ni se schimbă modul de a vedea și înțelege lumea și , nu în bine ! Mă rog , în binele altora !

   Așadar , ne așteptăm ca în câțiva ani , după ce IW va certa Vaticanul și toate bisericile ortodoxe autocefale , cele patru evanghelii canonice să se restrângă la una singură , aprobată de mai sus pomenitul institut și care să sune cam așa :

   „La început a fost holocaustul babilonian și holocaustul era bun !
    Apoi , au venit niște oameni (3) cu negustorie și am făcut afaceri și a fost bine !
    Apoi Mossad-ul a pus pe unu' să țină predici în deșert și să pună oamenii să se spele în Iordan , a crescut consumul de săpun că aveam supraproducție și a fost bine !
    Apoi , parlamentul a aprobat planul de constituire al unei alte religii ca marfă de export și l-a însărcinat pe unul din băieții dulgherului Iosif să se ocupe de asta și a fost bine !
    Băiatul ăsta a fost neatent și a avut un accident de muncă și a murit și a fost bine !
    Nimeni nu ar fi cerut despăgubiri patronului israelian , știindu-se că mortul e de vină , mai puțin 12 tovarăși de muncă ai răposatului - ca să nu li se plătească a fost lansat zvonul că mortul a înviat , societatea de asigurări a închis dosarul fără să plătească daune și a fost bine !
    Profitul a depășit așteptările , așa că este în continuare bine !
    Dă Doamne tot așa !
   Amin !”

   Ω

   Vă place ?
   Ne place ?
   Mai înghițim dictatura minorităților și , mai ales , privilegiile lor ?

   Biet Cristos , biet evreu ucis pentru că ai vrut să le faci bine , unde ai ajuns , săracul de Tine ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu