Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 decembrie 2013

Să te crucești !

    Sau nu ?


   Ascultam ceva știri , când , din oceanul de inepții , câteva și-au câștigat dreptul la o viață mai lungă decât efemera chibzuință a demnitarului ce le-a debitat !
   Prima dintre cele multe și , să recunoaștem , cea mai savuroasă prostie , aparține unui general de jandarmi , ceva cu nume de meserie semirurală , cineva cu cioburi atât în minte cât și în nume , un person care a depășit faza banalelor dezacorduri și care , ne servește exemple de logicăcazonă , explicându-ne cum stă treaba cu demonbstranții anti bonta ! Așadar , spune domnia sa tov. geal , cam așa (cităm din memorie) :
„demonstranții , în încercarea de a depăși cordoanele de jandarmi , s-au ÎNTINS PE JOS” etc , etc !
   Adică , oamenii s-au culcat la pământ , au stat inactivi , au rămas fără reacție , adică pă'nțelesul lu' geal olaru „nau făcut nimica” ÎNCERCÂND SĂ DEPĂȘEASCĂ JANDARMII CARE LE-AU DAT CU PARFUM LACRIMOGEN ÎN OCHI !
   Îl înțelegem pe geal olaru : cu asemenea fiare violente și agresive nici nu te poți purta altfel ! Va mai primi oare o stea din aia babană geal olaru ? Dacă nu pentru omorul dat cetățenilor care-l plătesc , măcar pentru siluirea logicii și credința dânsului că toți ceilalți suntem mai proști decât un recrut de la școla de la (să zicem) Târgoviște !

   La fel de savuroase au fost și replicile schimbate de cei doi corifei ai democrației originale useliste !
   Cele două personaje , bonta și crinuț (Antonescu este nume prea mare pentru un personaj atât de mic) s-au bălăcărit ca două cariatide de la ușa cortului și ne-au arătat nivelul lor de pregătire aroganto intelectuală : după ce l-am ascultat pe unul dintre ei vorbind despre „doisprezece persoane” , după ce același ducă-se pe pustii ne-a povestit cum nu dă el hotărâre de guvern (HG = hotărâre de guvern , nu Hp = hotărâre de bonta) , după ce l-am văzut înconjurându-se de gigei imbecili și agramați , nu ne mai miră PLAGIATUL  pe care comisiile abramburicii de la prostirea națională nu le vede !

   Ω

   Așadar , să-ți faci cruce ?
   Nu , mai bine am pune cruce acestei guvernări mafiote , acestui parlament de secretare cu fuste scurte , acestor imbecili anti naționali !
   Poate că fiind în decembrie , avem nevoie de o nouă revoluție ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu