Faceți căutări pe acest blog

duminică, 29 decembrie 2013

Între aglomerație și concursul de cîrnați !

   Europa Liberă


   Da , ne întrebăm dacă poate fi o legătură între cele două , iar protv are grijă mare să ne-o arate : atentatul de la Stalingrad - pardon , Volgograd ! De ce , prin ce minune , un program de știri consideră ca foarte important să ocupe primele 16 minute ale mizerabilei emisiuni , cu accidente telenovelistice , cu povești manelistice și cu limbaj coafistic ?
   Așa că , între un sportiv care nu „a accedat” și un „trup mort al cadavrului”, între „doamne” tuciurii - că femeie este de rușine - și „vile” - că și casă este de rușine - noi privim tâmpiți obrăznicia cu care mai mult de o oră , în fiecare seară , televiziunile noastre mult iubite ne umplu casele cu orice altceva decât știri !
   Ni se aduc în fața ochilor numai povești de coafor , spuse cu un limbaj de mahala de provincie , disecate de „specialiști” în nu știu nici ei ce , iar știrile adevărate , alea care ne spun ce se întâmplă în lume și încotro se îndreaptă ea , le putem afla de la Europa liberă !
   Mulțumim CNA care permite asemenea grile de programe cu un asemenea conținut !

   Ω

   Pentru cine n-a băgat de seamă , rețeta completă spune că atunci când nu au nici o crimă sau accident , nici un astrolog (oagă) invitat , nici un fotbalist și nici un becall , să înjuri puțin parlamentul și parlamentarii : toată lumea este mulțumită !
   Să fie suficient ?
   Sau ne ... „afectează emoțional” ?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu