Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 decembrie 2013

Gîndirea din turul pantalonilor sau cenzura șlițului

   Discursul modei politice


   Am văzut în această dimineață , o secvență antologică la TV !
   O secvență din parlament (nu voi spune „Parlamentul României !” pentru că are sonorități găunoase) în care cineva deține controlul bunului gust , al opiniei publice și al microfonului , folosindu-se de toate aceste instrumente pentru anihilarea părerii și dreptului unui ales la liberă exprimare ! Dând la o parte faptul că nu unui deputat i se închide gura ci celor care l-au ales (vezi norma de reprezentare) , am vrea să fim informați de când președintele deputaților , domnul zgonea , are asemenea drepturi și cine i le-a dat ! Inclusiv acela de a evacua pe cineva din sală „cu chestorii” ! Sau de a măsura lungimea fustelor ! Sau a părului ...
   Domnia sa , primul croitor al țării , marele bărbier național , are momente în care îl întrece în aroganță și proastă creștere până și pe inegalabilul victoraș !
   După cum se vede și din definiția de dicționar , domnul dictator zgonea vrea să-și transforme numele în renume , comportându-se agresiv și jignitor cu toți cei ce nu-i împărtășesc ideile și nu-i sunt nici superiori ierarhic (cu ceilalți , se schimbă mult situația) ! Am dori să-i transmitem bățoșeniei sale , micului tiran , două lucruri la care să mediteze și anume :

- primul : de ce a fost împușcat un președinte în ziua de Crăciun ?


- al doilea : inteligența stă în haine ?

 
   Ω
 
   În așteptarea răspunsului , ne chinuim să găsim răspunsul la o altă întrebare :
stă bunul simț în cravată ?
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu