Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 1 ianuarie 2014

Începem anul cu Jula dar fără Miron

   În locul bilanțului


   La sfârșitul unui an mizerabil și începutul altuia ce se arată și mai și , am vrea să facem un bilanț al realizărilor ce le avem la activ : am vrea ... însă rămânem cu vrutul !
   Clasa politică ne-a dat din nou cu jula prin buzunare , cei câțiva monopoliști ce stăpânesc piața românească ne-au dat și ei cu jula prin buzunare , zburătoarele gonite din Franța și de aiurea spre casă , ne-au dat și ele cu jula prin buzunare , autoritățile locale așișderea , ne-au dat cu jula prin buzunare ... este trist , dar chiar așa se petrec lucrurile , oricât de puțin ne-ar plăcea !
   Abuzurile autorităților , reaua voință a clasei politice , dorința bolnavă de îmbogățire fără limite a oricărui funcționăraș ori primăraș , toate astea înseamnă dat cu jula prin buzunarele noastre !
   I-ați văzut pe chinezi ce entuziasmați erau în timpul forumului economic de la București ? Să nu vă mirați dacă ei , care au inventat mita și corupția - la ce vechime neîntreruptă are civilizația chineză , nu m-ar mira - și tot odată și antidotul lor - se dă o singură pastilă din plumb , în ceafă , rezultat garantat - așadar să nu vă mirați dacă nu-i gonesc ai noștri și pe chinezi cu tot cu împărații , mandarinii , președinții și ce șlapii mei mai au ei pe acolo !

   Ω

   Facem pariu ?

   Așa că , în loc de bilanț , de teama de a nu-l copia de undeva , de teama de a nu fi acuzați că l-am plastografiat ca primul ministru lucrarea de doctorat , de teama de ce am putea descoperi ascuns sub preșul nescuturat al grădinii zoologice numită guvern , renunțăm la a-l mai face și vă dorim LA MULȚI ANI !
   Cine rezistă ...
   Cine rezistă ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu