Faceți căutări pe acest blog

luni, 6 ianuarie 2014

Justiția și premiul Nobel , colț cu Bolintineanu !

   Legată la ochi sau la mâini ?


   După o lungă așteptare , justiția română a hotărât să sprijine un adevărat talent literar în încercarea de a dobândi premiul Nobel : l-a condamnat adică pe năstase adrian la o pedeapsă privativă de libertate - cu executare
   Incredibil - ar spune unii - ce lovitură , cât de cinstită este doamna legată (la ochi) , etc , etc : cred însă , că lucrurile trebuiesc altfel privite !
   Cât de mare este oare mizeria din jurul arogantei familii năstase ?
   Cât de mare este furtul la care s-a dedat obraznica familie năstase ?
   Cât o fi cuantumul real al pagubelor aduse nouă tuturor de către familia primului ministru năstase , dacă justiția USL-istă îi condamnă pe cei doi lotri ?
   Așa trebuiește să gândim : după ce au murit pe baricadele justiției pentru a avea oamenii lor de încredere , îi dau totuși întunecatului fost pm
PATRU ANI CU EXECUTARE !
   Dacă justiția LOR îi dă o asemenea sentință , care o fi oare adevărul , cât s-o fi furat , cât se mai fură ?
   Cât sunt șpăgile la Inspectoratul de Stat în Construcții , dacă o irină acolo , cu nume de haiduc , a luat de la noi toți (de la bogați) și a dat familiei năstase (la săraci)
$ 630,000 ?
   Cât oare bunule Dumnezeu , cât ?
   Câți bani se învârt la nivelul ăsta „minor” ?
   Dar la nivelurile „majore” ?

   Abia acum ar trebui să încercăm să înțelegem jaful la care se dedă bună parte din clasa politică , abia acum ar trebui să ne forțăm să pricepem haiduciile astea cu politizarea funcțiilor publice până la nivel de femeie de serviciu , abia acum ne putem explica lipsa endemică a banilor publici și opulența diverselor familii !
   Și DA , am folosit intenționat cuvântul FAMILIE , pentru că tot ce se petrece în viața noastră publică amintește de mafie !

   Să fie fără grijă Tov Năstase : noi luptăm în continuare pentru modificarea codului penal și al codului de procedură , el doar să mai scrie niște cărți ca să ne învețe democrația și nu cumva să se „sinucidă” din nou că poate greșesc polițiștii și nu mai intervin atât de prompt ! Mai bine să lase scenariul sinuciderii din amor de libertate și onoare nereperată și să-i împrumute și lu' gigi un volum , că el îi dă o oaie !
   Chinezească !

   Ω

   Așadar , nu vă grăbiți tovarăși : partidul vă are în grijă și vă va scăpa ! Și pe voi , și pe ăla de la Teleorman (ăla cu secretara) , și pe toți primarii care au furat alegerile cu toptanul , și alături de voi și pe una ca vărzaru și pe alții ca voi și ca ei ! Că prea semănați la chip și apucături !
 Vezi colo pe uriciunea fără suflet, fără cuget,
Cu privirea-mpăroşată şi la fălci umflat şi buget,
Negru, cocoşat şi lacom, un izvor de şiretlicuri,
La tovarăşii săi spune veninoasele-i nimicuri;
Toţi pe buze-având virtute, iar în ei monedă calpă,
Chintesenţă de mizerii de la creştet până-n talpă.
Şi deasupra tuturora, oastea să şi-o recunoască,
Îşi aruncă pocitura bulbucaţii ochi de broască...


   P.S. Așteptăm pierderea puterii de către personajul de mai sus : atunci , poate , amintindu-și bunele învățăminte căpătate prin plagiat de la mentorul său social democrat , va plăti și el : măcar biletul de intrare la Sarmizegetusa !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu