Faceți căutări pe acest blog

marți, 7 ianuarie 2014

Dormi liniștit : statul veghează !

   Atac la craca de sub picioare


   Am primit destul de indiferenți , condamnarea unui personaj care , dacă nu ar fi fost un așa zis om politic , s-ar fi petrecut fără pic de tam tam , ca pedepsirea oricărei alte pungășii : justiția , se pare că și-a făcut datoria , sancționând blând faptele și uitând de rușinea neprescriptibilă a unei țări întregi în fața condamnării unei familii „cu fițe și fumuri” ! Vedeți dumneavoastră diferența dintre hoțul cu costum și pungașul din cartierele muncitorești ? În timp ce domnul PM , convins de eternitatea girofarului aplicat pe Merțanul comandă specială și-a transformat soția în complice , pungașul de mai sus își protejează familia pe cât de mult poate !
   Dar să revenim !
   Clanurile țigănești se apără în grup , fac scandal , acuză , dau cu pietre , fac spume în fața reporterilor , femeile și puradeii urlă și scuipă , ce să mai spunem , un întreg circ !
   În cazul pușcăriatului năstase adrian , lucrurile se petrec cu totul altfel ! Lucrurile ...
   Mă scuzați !
   Ce ați spus ?
   Nu se petrec altfel ?
   Sunt la fel ?
   Sunt doar altfel îmbrăcați ?
   Nu cred !
   Este imposibil !
   Să citesc ?
   Ce ?
   Asta ?

   Îmi cer scuze : cu adevărat lucrurile se petrec în același fel !
   Mea culpa !

   Ω

   Declarațiile (încă) prim ministrului ponta victor , prin care îl căinează pe fostul său șef și în toate cele mentor , au o lipsă , pe care domnia sa , cu logica de procuror (ești aici , ai făcut tu ceva !) ce-l caracterizează , nu o sesizează : îl plânge pe năstase multe case , dar nu suflă un cuvânt despre jianu irina ! Individa , să nu uităm , a fost condamnată și pentru că i-a făcut fostului PM un „cadou” de $ 630,000 : este vinovat numai mituitorul ? Nu și mituitul ?
   Rugăm așadar pe ponta victor să plângă urgent și pe la alte uși , iar ca urmare a atacurilor necontrolate la adresa JUSTIȚIEI , așteptăm ca organele competente ale statului român , organe care au DREPTUL ȘI OBLIGAȚIA  să se autosesizeze în cazul atacului la instituțiile statului de drept , să-și facă datoria și să-l întrebe de sănătate pe super multiministrul bonta !
   Așteptăm cu nerăbdare !

   Și nu ne spuneți că au fost declarații politice la adresa unei autorități apolitice , că nu credem !


      „Ups : la asta nu m-am gândit !”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu