Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 28 septembrie 2016

Eurosport România - ORICÂND, ORIUNDE?

   Da, din nou Eurosport RO: a fost săptămâna trecută un turneu de snooker la Shanghai! ESRo a transmis meciurile, nimic de spus, le-a dat chiar dacă au fost de cele mai multe ori la ore imposibile (cum ar fi la nouă dimineața): nimic de reproșat, în afara comentariului în care cineva, persoană importantă altfel, începe să enunțe o idee, face în mijlocul ei o pauză de câteva minute, pentru ca apoi să uite să o mai termine! Când este vorba despre păreri personale, nu deranjează! Când este vorba despre informații însă, poate fi frustrant să stai și să aștepți și să constați că respectivul a uitat de unde a plecat și unde trebuie să ajungă!
  
   În sfârșit, problema este că nu lipsa de informații o avem acum în discuție ci informația greșită: la sfârșitul primei sesiuni a finalei de duminică, apare pe ecran programul pentru Europa de vest (în engleză) al ES, program unde scrie clar 13:30 - snooker; cei doi comentatori, spun și ei, cu gura lor, ceva de genul „în jurul orelor 14:30 vom reintra în direct cu snookerul de la Shanghai pentru a urmări ...”, etc, etc.
   Ce a dat ESRo la 14:30?
   Ghicește cineva?
   Probabil că da, presumpun că sunt mulți cei care au ghicit:
ESRO A DAT UN MECI DE FOTBAL ÎN RELUARE!
   Da, deși au anunțat una, au dat
FOTBAL ÎN RELUARE!
PE ESRO 2 ȘI 2HD!
   Pe ESRo 1 și 1HD era reluarea unei etape din turul Eneco!
   Pur și simplu, transmisia ESRo nu are legătură cu programul anunțat: nici o legătură!
   Este evident că în fața „zeului fotbal” cu care au reușit să îndobitocească o lume întreagă, nu mai stă nimic!
   Parcă am fi în Roma antică, parcă ni s-ar da „pane et circens”!
   PARCĂ?

   Problema mea și a altora nu este un meci de snooker sau de polo călare ori basket subacvatic:
PROBLEMA ESTE LIPSA ONOAREI DE A-ȚI ȚINE CUVÂNTUL,
DE A-ȚI RESPECTA PROMISIUNEA,
DE A MĂ RESPECTA PE MINE, TELESPECTATORUL ȘI CONSUMATORUL
PRODUSELOR TALE!
 
   Ω
 
   Paradoxal, contactat pe FB, domnul Ancuța, deși a avut amabilitatea să răspundă, a făcut-o astfel încât noi să credem că a anunțat transmisia meciului pe player!
   Nu, nu a făcut-o, nici vorbă de transmisia meciului pe player (care este pe bani!), la sfârșitul sesiunii de dimineață s-a spus clar când și cum se va transmite, iar eu nu am fost singurul care a ascultat și auzit asta!
ÎN FINAL, ESTE VORBA NUMAI DESPRE RESPECTUL CU CARE NE TRATEAZĂ
eurosport
ROMÂNIA!
 
   P.S. Despre player: i se face o reclamă cel puțin mincinoasă, adică se spune (în engleză, că noi ne rușinăm dacă vorbim româneștr!) „oricând, oriunde”! Ei bine, nu este nici oricând și nici oriunde, eu personal păcălindu-mă și cumpărând acest serviciu care de fapt funcționează în numai câteva țări:
AȘADAR, NE ÎNTOARCEM LA PROBLEMA RESPECTULUI PENTRU CONSUMATOR - ORICÂND, ORIUNDE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu