Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 septembrie 2016

Sava a fost mincinos? Mai gândiți-vă ...

„Pe 25 august, consilierii generali ai Capitalei au adoptat un proiect de hotărâre în baza căruia perioada de implementare a proiectului de modernizare a infrastructurii rutiere la Piaţa Sudului a fost prelungită până pe
31 decembrie 2018.”

   Cum vi se pare această știre?
   Vă place?
   Îi întreb nu atât pe cei ce pierd ZILNIC cel puțin o oră la BIG Berceni, ci pe votanții psd-ului, pe admiratorii minunii blonde firea!  
   Cum vi se pare, dragi concetățeni?
   Acum, că de votat au fost votați, acum că au orașul la picioare pentru cel puțin patru ani, acum că-i doare-n c...ot de oile care încă nu au învățat că se face treabă mai bună cu parul decât cu ștampila, acum așadar, ce au de spus alegătorii care s-au vândut pentru un iluzoriu „viitor luminos”?
   Așadar, 31.12.2018!
   Eu știu unii care în timpul ăsta au ridicat piramide (mai mititele, dar le-au ridicat) iar kkții noștri nu sunt în stare să acopere un șanț nenorocit cu o placă de beton! Știu, îmi veți spune că nu este doar atât, că treaba-i mai complicată, că trebuie să dai și în stânga și în dreapta, că mai au și oamenii amante care trebuiesc întreținute, că puterea nouă vrea diferit de cea veche, știu că la asta vă gândiți, dar nu trebuia să gândim noi bine înainte de a pune mâna pe ștampilă? Le amintesc locuitorilor din sectorul 4 că pe calea Văcărești este aproape gata un mega bloc care încalecă trotuarul și care a distrus o bună parte din spațiul verde și așa insuficient din zonă! Le mai amintesc și că între blocurile comuniste care au fost prin anii `70 „supraîndesite” răsar criminal alte blocuri, de data asta „capitaliste”, construcții care duc la sufocarea zonelor de locuit și la îmbogățirea celor care dau autorizație de construcție oricui are buzunarul gros, fără a ține cont de lege sau de bun simț! Le mai arăt și cum se construiește în Parcul Tineretului, sau pe strada Pridvorului!
   Sunt multe de spus și de făcut, dar cum dorința noastră cea mai mare este să fim lăsați în pace pentru a face liniștiți în capul altora, la fel și primarii ne fac nouă!

   Ω

   Pentru că subiectul este de-a dreptul penibil și atât de tocit încât te mănâncă palmele, aș vrea să aflu de la antenista firea când va fi gata această lucrare, când va fi reparat carosabilul pe Bdul. Tineretului, când va fi gata metroul din Drumul Taberei, când voi putea merge la Otopeni cu același metrou, când se va rezolva problema parcărilor și a traficului și, fără supărare, când se va curăța orașul și vor dispărea căutătorii în gunoaie din trafic!
   Nu vom primi nici un răspuns, nici măcar unul mincinos, decât peste vreo trei ani: în plină campanie electorală!  
 
SUNT CONVINS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu