Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 septembrie 2016

Hoțul pedagog sau ce învață copiii noștri la școală

   Profităm de începerea unui nou an școlar, pentru a aminti persoanelor interesate că nu am uitat de magnificul liceu Bolintineanu din capitală: ei bine, după scandalul monstru din 2013, după ce madam vărzaru a luat NUMAI trei (3) ani cu suspendare, după ce renumele liceului s-a prăbușit total și absolut, după ce a ajuns tot învățământul de râsul curcilor, cum credeți că se petrec lucrurile astăzi?
   Dacă nu știți - și este posibil să nu știți - costicuța este la catedră!
   Pardon, este TOT la catedră!
   De ce o persoană condamnată definitiv și irevocabil pentru o fraudă ținând de sistemul educațional - că dacă era pentru vătămare din culpă în baza legii privind circulația rutieră, înțelegeam - mai are acces la catedră, nu putem pricepe! Și, foarte important, de ce tocmai în școala în care a furat?
   Pe cine are costicuța drăguța de își permite un asemenea lux?
   Dacă răspunsul dumneavoastră este „pe nimeni”, atunci vă înșelați amarnic: trebuie să o vedeți și să o auziți cum îi ia de urechi pe ceilalți profesori sau pe cei din conducerea școlii! Femeia știe clar că mai are puțin și se întoarce pe postul care a îmbogățit-o, post în care a făcut avere (singură?), avere de care justiția noastră blândă nu s-a atins!
   Și, pentru că nu este suficient, mai are și obrăznicia să ceară celorlalți profesori să-i ia clasa și să se poarte bine cu ea (cu clasa ...): mă întrebați care clasă?
CLASA LA CARE costica vărzaru ESTE DIRIGINTE!

   Ω

   Pare absurd?
   Chiar este!
   Dar nu la noi - aici, în buza orientului, totul este posibil:
CHIAR ȘI NUMIREA HOȚULUI PE POST DE EDUCATOR!
   Nu vă vine să credeți?
   Mai gândiți-vă ... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu