Faceți căutări pe acest blog

luni, 28 noiembrie 2016

Corect politic?

   Aflu din nou, sunt adică bombardat cu știrea că, un nou grup de pedofili ... așa și pe dincolo. Citesc sau ascult știrea, o văd sau mi-o închipui și, conform ultimelor directive privind corectitudinea politică, mă îngrozesc! Gradul de îngrozire, este și el spre roșu, pentru că nu vorbim despre un simplu accident în lanț pe A2, unde gradul ar fi portocaliu!
   Așadar, după ce m-am îngrozit cum scrie la regulament, mai și gândesc: dar mă rog dumneavoastră, de ce este blamabilă pedofilia și homosexualitatea nu? De ce un MINOR de 16 ani nu are voie să-și manifeste preferințele sexuale? Dacă este gerontofil? De ce și cine a hotărât morala sexuală corectă și vârsta de la care ilegal și imoral devine perfect normal, scuzabil și chiar încântător?
   Mi se pare interesant că nimeni nu se arată șocat de educația făcută copiilor și adolescenților lumii occidentale zilnic prin media, prin reclame, prin muzică, prin aspectul „eroilor” adolescenței, nimeni nu este scandalizat de felul în care arată, se poartă și se îmbracă/machiază mulți adolescenți, nimeni nu vede că sub masca falsei libertăți și a scuzabilei goane după profit se acceptă absolut orice, transformând societatea într-una pe care multe generații de după război nu ar recunoaște-o: pentru exemplificare, vă rog să căutați să vă aflați pe lângă o școală generală în timpul unei pauze - nu pe lângă un liceu, pentru că vi s-ar face frică!
   Nu spun că pedofilia este un lucru bun, departe de mine gândul acesta ... vreau să spun că este la fel de bună ca homosexualitatea și cam ca toate deviațiile/aberațiile sexuale pe care „stăpânii” moralei corect politic ni le bagă pe gât: iar noi le înghițim pe nemestecate!

   Ω

   Ce este rău în a fi creștin?
   Ce este rău în valorile tradiționale?
   Adică în cele zis creștine?
   De ce și cine hotărăște în ce trebuie să cred și cum să mă port?
   Să renunțăm la valorile clasice și să le înlocuim cu noutățile unor drepturi absurde?
   De ce?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu