Faceți căutări pe acest blog

luni, 14 noiembrie 2016

Modelul DRAGNEA, marfă de export

   Ne place sau nu, iată că economia de un anumit tip nu se poate desprinde de vechile apucături aducătoare de succes: vă mai amintiți sistemul aplicat de psd la alegerile românești, acela pentru care a luat dragnea doi ani cu suspendare și șefia partidului?
   Vi-l amintiți, cu siguranță ...
   Ei bine, pe principiul ce naște din Lenin alegeri câștigă, „frații” noștri de peste Prut au aplicat mot a mot învățăturile marxist leniniste, având grijă mare ca cei ce nu sunt în țară, cei care au văzut că în rai nu se vorbește rusește, să nu poată vota sau măcar să nu voteze toți!
   Și n-au votat!
   Dacă în alegerile românești s-a optat pentru motivul pueril și pseudo democratic al cabinelor de vot prea puține, administrația de la Chișinău evident pro Gogon, a lucrat tovărășește, din topor, cu subtilitatea tractorului transformat în tanc și diaspora nu a avut suficiente buletine de vot!
   Asta da eficiență!
   Și grijă pentru oameni: adică să nu mai stea săracii în frig la coadă, să se ducă acasă, că la vot nici dracu` n-are nevoie de ei!

   Ω

   Rusia se extinde încet către vest, în timp ce vestul pare a nu băga de seamă! Așa cum în plin război rece cele două Germanii erau vitrinele celor două sisteme, poate și astăzi NATO și UE ar trebui să înțeleagă necesitatea întăririi economice a frontierei răsăritene a Europei și ridicarea cât de puțin a nivelului de trai al unor teritorii tip județul Vaslui!
   Nu de alta, dar ar putea să se vorbească rusește în zonă mai curând decât ne închipuim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu