Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 2 noiembrie 2016

Înțelegere greșită

   Acei oameni mizerabili și mașina lor de vot, s-au apucat să facă pomeni electorale, acum în prag de alegeri. Bineînțeles, pomenile astea sunt invers proprționale cu gradul de independență de stat și nu au nici o legătură cu eficiența vreunui sector economic, adică, nu se procedează la scăderea unui impozit pentru a impulsiona un anumit domeniu, ci se măresc din condei lefurile unor bugetari pe care speră zișii reprezentanți ai națiunii să-i vadă la urne punând ștampila pe „cine trebuie” și nu, Doamne ferește, pe vreun sărăntoc din opoziție!
   Impactul asupra bugetului va fi puternic (un miliard de euro nu-i de ici, de colo!) dar nu are importanță, pentru că acești haiduci pe invers, gândesc în felul lor, corect: dacă nu voi fi ales, să se descurce cine vine la putere, dacă voi fi ales, am eu grijă să votez o taxă, un impozit, o acciză!
   Așadar, oricum o dai, oricum o întorci, ei tot bine cad!

   Ω

   Din păcate, asemenea pomeni mizerabile, sunt făcute de o mână de hoți ordinari din buzunarul nostru, cei mulți, plătitorii de taxe și impozite, cei ce vom primi la plată decontul șmecheriilor lor de golani de mahala de cea mai proastă factură!
   Nu schimbarea numelor care compun clasa politică este soluția, ci schimbarea legilor în baza cărora se face politică! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu