Faceți căutări pe acest blog

joi, 13 februarie 2020

De groază!


   Vă pasionează programele zise „de groază”?
   Vă plac?
   Atunci, nu puteți rata super mega producția canalD „Puterea dragostei”!
   Ei bine, da: vorbim aici despre o emisiune tip reality show realizată de turcii de la canalD. Rar puteți găsi ceva mai monstruos, mai abject, de mai mare prost gust decât acest gunoi difuzat zilnic de o televiziune cu acoperire națională! Interesant este că CNA-ul se simte atins la naturel dacă un pseudo om din categoria politic nu primește dreptul la replică dar nu are nimic de spus în legătură cu educația țigănească pe care o face canalD zi de zi locuitorilor mai slabi de înger ai acestei țări!
   Vă rog să aveți răbdare într-o după amiază două ore sau mai mult și să urmăriți aventurile ce se petrec în casa de ... unde are loc acțiunea murdarei emisiuni! 
   Dacă reușiți, dacă nu ... nu-i nici o pierdere! 
   Dacă totuși puteți, veți asista la certuri între boarfe de centură, veți asista la expunerea celor mai împuțite simțăminte de mahala, veți asista la expunerea celui mai scabros mod de gândire! Vă rog, nu uitați să citiți subtitlurile emisiunii, vă rog încercați să vă puneți nu atât în mintea participanților (care este posibil să joace fără voie niște roluri) cât în mintea celor care se uită zilnic la țigănia asta, în mintea celor care au pasiuni și preferați în casa de ... unde are loc acțiunea, casa populată cu o colecție de imitații ale biancăi drăgușanu: și când originalul este de proastă factură închipuiți-vă vă rog cum arată copiile!

  

   De ce această mizerie și altele ca ea sunt pe piața TV din România?
   De ce este inundat publicul românesc cu telenovele (nu spun de proastă calitate pentru că mă feresc de pleonasm), cu filme numai și numai cu bătăi, de ce suntem sufocați de supereroi și mai ales, de ce am ajuns ca și premierele să le simțim că sunt în reluare?
   De ce?
   Pentru că posturile de la CNA sunt doar niște sinecuri?
   Probabil că da ...
   Așa crede un om ... de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu