Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 ianuarie 2021

Chiar și-așa!

   Iată ce am citit de curând:

„PNL se ține de cuvânt. Încep lucrările la Metroul Berceni! După ce anul trecut, în plină criză legată de pandemia de coronavirus, Guvernul PNL a dat în circulație magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor, acum încep lucrările la stația de metrou de pe Șoseaua Berceni, un proiect de 50 de milioane de euro inițiat tot de guvernarea liberală. În septembrie anul trecut, Ministerul Fondurilor Europene a aprobat cererea de finanțare privind construirea stației de metrou. Noua stație de metrou urmează să fie construită între stația Berceni, care este în prezent capăt de linie al Magisralei 2 și Șoseaua de Centură. Cu o suprafață desfășurată de 15.100 de metri pătrați, stația va fi una supraterană, însemnând o clădire cu subsol, parter și două etaje. Lungimea noului traseu, care va avea o cale dublă de rulare (două linii distincte, față de o singură linie, cum este în momentul de față) va avea 1,6 kilometri, precum și șase zone de acces pietonal, din care două vor fi situate pe partea opusă a Șoselei Berceni, fiind asigurată legatura printr-un pasaj pietonal subteran. Mai mult, din cele două ieșiri, se va face legătura directă cu parcarea de tip park & ride, care va fi amenajată în apropiere. Lucrările au ca termen de finalizare 22 de luni de la ordinul de începere al acestora.”

   Vi se pare în regulă? Ei bine, nu prea este! Deși nu mă omor după pesede, deși nici după primarii pesede nu mă dau în vânt, deși după băluță de patru chiar nu pot spune că întorc capul după măgăriile făcute în sector, obrazul și bunul simț mă împiedică să nu văd obrăznicia și neam prostia din acest comunicat: de mai multă vreme băluță tot spune că vrea să facă în sector cu forțe aproape proprii investiții care ar fi (crede el) bine venite, printre astea fiind două pasaje auto supraterane la intersecțiile Tr. Măgurele cu Metalurgiei și la Apărătorii Patriei, mai multe pasaje pietonale supraterane în zona Tineretului dar și o

NOUĂ STAȚIE DE MEROU ȘI PRELUNGIREA TRASEULUI

MAGISTRALEI 2 PÂNĂ ÎN ZONA ȘOSELEI DE CENTURĂ!

   Ei bine, eu recunosc: băluță nu-mi place și știm amândoi de ce, dar să-i furi omului meritul pentru ideea stației de metrou când tu abia ești cunoscut în zonă mi se pare un gest la fel de prostesc, iresponsabil și infantil ca acela de a te lăuda cu metroul din Drumul Taberei, acolo unde au benevoit a se face rahat primul ministru și președintele României doar pentru că veneau alegerile!

  

   Este evident că actuala conducere a pnl este depășită de situație și că oportuniștii lor sunt la fel de flămânzi, hapsâni și proști ca ai celorlalți: este necesară schimbarea lui orban din funcție?

   Probabil dar ... dar schimbarea lui Orban este insuficientă: toată conducerea liberală trebuie schimbată până la nivel local, în caz contrar partidul va avea soarta țărăniștilor și va fluiera a pagubă privind la alții mai tineri care nu se încovoaie sub tabloul înaintașilor de la Florica!

   Așa crede un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu