Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 13 ianuarie 2021

Entr`acte: ȘTIU

  Știu că este deja deranjantă discuția pentru mulți dintre concetățenii mei, știu că plictisul și uitarea, elemente pe care s-a bazat staul numit România atunci când a hotărât să nu facă nimic și să nu tragă pe nimeni la răspundere au început să producă efecte, știu că un canal  național nu se obosește să dea la o oră de maximă audiență un documentar incitant, terifiant și real 100%, știu că știți că nu la antene mă gândesc, locul unde gâdea și badea, la ordin politic, și-au spus cuvântul și au îngropat cazul, știu că proTV care plânge de mila oricărui golan nu are timp și spațiu ca între un spiderman și o femeie fantastică să ne lumineze cu așa ceva, știu că biserica noastră națională, naționalistă și autocefală a dat și ea sentința în cazul respectiv hotărând că arșii și morții erau sataniști și își merită soarta, știu că nu mai aveți chef, știu ... dar mai știu că dacă acum în orice oraș din țară ar avea loc un incendiu casnic cu cinci, șase arși, ei ar avea soarta victimelor colectiv!

NU S-A SCHIMBAT NIMIC DUPĂ COLECTIV!

NIMIC!

   Știu că v-ați săturat, știu că subiectul vă plictisește ... știu! Dar ...

   Știu că dacă televiziunile românești nu îndrăznesc să deranjeze mafia, HBO și HBOGO.RO au serialul în program și mai știu că pe platforma HBOGO.RO poate fi văzut efectiv oricând!

   Știu că nu toți suntem abonați la această ofertă de streaming dar știu că o simplă căutare pe net vă poate aduce documentarul Colectiv în fața ochilor! Nu-l ratați, merită văzut deși este îngrozitor și deși știu că vă temeți de imagini cu oameni arși aflați în suferință știu să vă spun că ceea ce veți vedea nu prezintă așa ceva decât tangențial, ca probă și fugitiv: ceea ce este îngrozitor nu are legătură cu filmele de groază de proastă calitate!

  

   După ce vă veți consuma nici două ore din viață în fața ecranului uitându-vă la acest film, ratând însă un meci de fotbal, o telenovelă turcească sau o emisiune distractivă plină cu curve mahalagioaice puteți merge la vot:

NUMAI ATUNCI!

   Acest documentar trebuie văzut neapărat cap-coadă, în liniște și înțeles!

   Acest documentar nu atacă un partid sau o persoană anume!

   Acest documentar încearcă să demonteze un sistem dar ... nu prea reușește pentru că ... știu, sistemul este puternic și sănătos!

   Acest documentar nu este făcut în memoria victimelor de la Colectiv!

   Acest documentar ne amintește de ce Colectiv se poate repeta oricând!

   Acest documentar trebuie dat în școli sau interzis!

   Așa crede un om, de pe stradă ...  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu