Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 ianuarie 2021

Sper că vă place

   Pentru că autoritățile statului român se schimbă după puterea politică vremelnic aflată la conducere, nemernicii care au intrat în Piața Victoriei cu borduri și bocanci nu au fost niciodată trași la răspundere! Cei cu bocanci nu doar că nu au plătit dar unii dintre ei chiar au fost promovați și, fără o atenție sporită din partea opiniei publice, ajung chiar în noi posturi de comandă pentru că, nu-i așa, sunt slugi bune! Da, sunt slugi bune pentru că atât pot, atât îi duce mintea și execută fără reținere orice li se cere de parcă țara asta ar fi a partidului de la guvernare și nu a cetățenilor care plătesc impozite! Ei bine, cealaltă adunătură violentă de borfași netrași la răspundere este aceea a așa zișilor suporteri ai echipelor de fotbal, a acelor auto botezați ultrași. Acest fenomen ridicol, a devenit un pericol pentru că pe negândite, din nevoia puterii de a manevra strada, fenomenul s-a transformat din galerie de fotbal în formațiune paramilitară! Nu, nu este exagerat ce spun: nu trebuie să aibă arme de foc în dotare pentru a se manifesta, sunt suficiente bordurile și bolovanii cu care au intrat în manifestanți în iarna lui 2017: ați uitat? Sper că nu! Așadar, organizații cu iz paramilitar, în colaborare și coordonare cu jandarmeria au atacat menifestanții pașnici din Piața Victoriei în încercarea de a-i dispersa și de a-i speria în viitor! A luat cineva măsuri? A verificat cineva cine se ascunde în spatele lor? A încercat cineva să afle cine-i conduce, cine-i instruiește, cine-i dotează și cine-i plătește? Bănuiesc că da, dar publicul larg nu a aflat niciodată asta, fiind considerat răspunsul la aceste întrebări jenant de secret de stat! Să nu uităm că și pe 10 august au existat provocatori în rolul de detonator al acțiunilor janfarmeriei! A propos, a plătit cineva în mod real brutalitatea intervenției jandarmilor? Și-a pierdut vreun bocanc pensia specială plătită de cei bătuți? Din câte știu ... NU!

   Să revenim însă ... Pentru că atunci statul pesedist nu a luat măsuri contra slugilor lui, acum avem aleși pe măsura celor care sunt lăsați să se creadă stăpânii României, așa că unul dintre ei îi scrie deputatului – nu deputatei, vă rog nu mai folosiți femininul pentru meserii și ocupații, este greșit în limba română și nu numai – îi scrie așadar dputatului gianina șerban:

Citez „Dar ce voiaţi, doamnă Gianina Şerban? Ori intraţi cu mitraliera în Senat şi îi culcaţi pe toţi, ori degeaba ne scrieţi aici. Aici nu ne sunteţi de niciun folos. Faceţi cu ei dacă aveţi sânge ce a făcut sclavul de Iliescu cu Ceauşescu. Câţiva generali de armată, SPP, SRI, Antidrog, şi alte instituţii de partea dumneavoastră şi atât contează… şobolanii ăştia sunt nimic fără astea.. Sau aţi uitat că valoarea sclavului este dată de relaţii?” am încheiat

   La această scrisorică drăgălașă, deputatul ați înțeles, aur, răspunde:

Citez „Ideea dumneavoastră nu e rea, dar nu e aplicabilă. Pe lângă acest fapt, după cum bănuiesc că ştiţi, sistemul e făcut de cei care ne-au condus timp de 30 de ani, să pună interesul personal mereu mai presus de al cetăţeanului de rând. Cât despre relaţii, nu le avem!”am încheiat

   Înțelegem de aici că lipsa relațiilor în domeniile vizate îi împiedică pe cei de la aur să încerce o lovitură de stat sau cel puțin curățarea violentă a societății de incomozi! Vrem nu vrem, băgăm de seamă că ideea legionară a echipelor morții reînvie, vedem că s-a născut o mișcare convinsă că violența este forma cea mai adecvată pentru conducerea României, vedem că statul a crescut la sân vipera care-i gata să-l muște mortal! Nu vă pripiți să vă închipuiți cine știe ce năzbâtie, pentru că și biserica este în aceeași situație, așa cum nu i-au putut controla pe legionari, nici pe aurii nu vor reuși să-i controleze atunci când interesele lor nu vor mai concorda! În concluzie, voi toți care i-ați apropiat de putere și-i susțineți, sunteți de acord cu violența? Vă place ideea de a pune mâna pe mitralieră? Credeți că asta este soluția?

   

   Am o singură curiozitate neexplicată pentru că la întrebarea de mai sus sunt convins că majoritatea votanților aur răspund DA, am așadar o singură curiozitate: atunci când bor, își va da arama pe față și va apăra interesele rusești, cum se va împăca ideea aceasta cu naționalismul dur al aur?

   Asta speră să nu vadă vreodată un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu