Faceți căutări pe acest blog

marți, 4 mai 2021

Valori actuale

   Publicația franceză Valeurs Actuelles, publicație de dreapta, a publicat o scrisoare semnată de peste o mie de militari francezi, majoritatea activi dar și mulți în rezervă. Acest text, a cărui dată de publicare a fost aleasă special ca o comemorare a retragerii franceze din Algeria și o amintire a opoziției unei bune părți a armatei față de acest gest considerat atunci unul de trădare națională, vorbește despre degradarea situației sociale în Franța:

„Situaţia e gravă, Franţa e în pericol”, se susţine în scrisoare adresată preşedintelui Emmanuel Macron. Sunt condamnate politicile „laxe”, care au adus haos în Franţa, ceea ce ar duce la nevoia „intervenţiei camarazilor noştri aflaţi în activitate în cadrul unei misiuni periculoase de protejare a valorilor noastre civilizaţionale”. Imigranții care locuiesc în special la periferiile marilor orașe franceze sunt numiți „hoardele din suburbii” și sunt acuzați că „iau în derâderea ţara noastră”. Semnatarii textului, susţin că actuala situație de segregare religioasă și socială în Franța va duce la război civil şi mii de morţi. Se face referire la un „anumit anti-rasism”, fenomen care dezbină comunităţile franceze şi care va duce în final la un „război rasial”, imigranții fiind acuzați de atacarea statuilor şi a altor simboluri ale istoriei Franţei.

   Vă rog să notați că cei peste o mie de semnatari, mulți ofițeri superiori și chiar generali, nu fac referire la români ci la imigranții musulmani, cei primiți de Germania lui Merkel cu brațele deschise, guri de hrănit, suflete de îngrijit și în același timp dușmanii cei mai periculoși ai Franței și ai națiunii franceze, adică dușmanii din interior: cine a fost în suburbia pariziană Saint Denis, pe lângă Stade de France, știe ce zic! Și pentru că în Franța, militarii activi sau în rezervă nu au voie să exprime nici un fel de opinii legate de politică sau religie, ministrul apărării de la Paris, a promis că aceștia vor fi pedepsiți: sinistru, nu vi se pare? Nu trebuie să uităm că în aceste clipe se apropie alegerile prezidențiale în Franța (2022) și că dreapta lui Marine Le Pen face tot posibilul să-și tragă spuza pe propria turtă! Așadar, francezul de rând, sâcâit de covid, de măsurile sanitare, de scăderile veniturilor, are un nou motiv de îngrijorare, anume segregarea islamizată a societății franceze: dacă ne amintim scandalurile repetate din occident legate de portul islamic în instituții și locuri publice, înțelegem că nu este doar o glumă! Marine Le Pen, pedalează puternic pe naționalismul francezilor, naționalism notoriu și activ, iar încă președintele Macron încearcă să o dezarmeze propunând o lege ciudată menită să împiedice „separatismul islamic”. Este evident că Europa, din dorința de a părea campioana drepturilor omului a călcat în rahatul urât mirositor al musulmanilor îndoctrinați, musulmani care sunt în mare măsură asemănători până la identitate cu o anumită etnie trăitoare în România, etnie cu aceleași apucături și același apetit la ajutoare sociale și pomeni de tot felul! Întrebarea la al cărei răspuns trebuie acum să răspundem noi cu toții, este următoarea: are voie Europa să-și păstreze unitatea culturală creștină și să schimbe ideea de „drept al minorității”? Funcție de cum vom răspunde, se va hotărî și viitorul acțiunilor la nivelul continentului, nu numai al Franței deși acum, tocmai sora noastră mai mare este semnalul de alarmă al războiului civilo-religios și anti privilegii, război în devenire.

  

   La această întrebare trebuie să răspundem cu toții pentru că am văzut cum funcționează mințile oamenilor politici, persoane de mult prea multe ori specializate în nimic, rupte de stradă și de omul obișnuit care duce zilnic statul în cârcă! Chiar dacă nu credem că este posibil, momentul acesta va veni, poate mai repede decât ne închipuim. Așa crede un om, de pe stradă ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu