Faceți căutări pe acest blog

luni, 3 februarie 2014

Arta de a te face de râs

   Sau :
   să te dai ca prostul ,
   cu curul de pământ !


   Am privit uluit , îngrozit și totodată speriat reacția puberului bonta după ieșirea de la ședința CSAT : după ce în timpul ședinței , domnia sa se scărpina de zor „în cap” , după ce a făcut fițe de pseudo fată mare amorezată de cariera 2Xancăi , după ce a înfierat el cu mânie proletară „burghejii” de la conducere , văzând că la atacul mahalagesco ferentarian al blugilor nu i se răspunde , a hotărât (pentru că nu a căpătat jucăria promisă de nea Nelu din dorința de a nu rămâne corigent și anul acesta) să se dea cu curul de pământ !
   Și cum a făcut-o ?
   A făcut-o ca orice plod răzgâiat și prost crescut : în public , cu public , cu cât mai mult public , plusând cu acuzații nesusținute , pentru care ar trebui dat în judecată , măcar pentru a face safteaua noului cod penal , ăsta cu injuriile și calomniile !
   Și , temându-se plodul cuplului năstase iliescu , nepot al lui antonescu , că poate nu știe chiar toată lumea ce-i poate pielea , închipuindu-și că toți suntem de nivelul aplaudacilor din guvern și din conducerea așa zisului său partid , ce și-a spus ? Păi și-a spus să mai încerce odată bau baul cu voința străzii : drept care , a adus în fața palatului Cotroceni o mână de răgușiți , care pe doi mici și-un brânci s-au făcut a fi foarte interesați de soarta șefului STS ! Interesant , mai ales că dacă ne gândim puțin , ne amintim ce atribuțiuni are STS-ul : adică , în primul rând , să asigure legături sigure și securizate convorbirilor cele mai importante pentru ocupanții funcțiilor de răspundere în stat și , nicidecum localizări de telefoane și alți gărgăuni ce-i scarpină cineva în plină ședință !
   Și dacă tot visul frumos al domnului PM a fost destrămat , domnia sa refuză să se trezească în coșmarul nostru , continuând să se legene în dulcea fantezie a unui „fac totum” (de la citta?) : nu este bun codul X ? , nici o problemă , îl modificăm prin HG , nu este bună legea Y ? , nici o problemă , o aranjăm în următoarea ședință de guvern !

PĂI ATUNCI , DACĂ DOMNULE bonta
POȚI FACE TOATE ASTEA ,
ȘTII SĂ FACI TOATE ASTEA ,
ÎȚI STĂ ÎN DREPT SĂ FACI TOATE ASTEA ,
ATUNCI DE CE MAMA DRACULUI MAI AVEM PARLAMENTUL ĂSTA SUPRADIMENSIONAT ?
 
DACĂ ȘTII tu SINGUR MAI BINE ȘI LE MODIFICI PE TOATE
- UN PROCUROR , ȘTIM BINE , ESTE LA FEL DE PRICEPUT CA ȘI UN CIZMAR -
DE CE AU MAI DISCUTAT ȘI VOTAT CEI 600 ?

   Ω  

  O ultimă problemă !
  Dacă tot se dă cu curul de pământ , îl rugăm frumos să aleagă zonele pe care obedienții săi primari încă nu le-au curățat de gheață !
   Nu ar fi astfel și el util ?
   În sfârșit ? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu