Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 februarie 2014

Ce naște din comuniști , liberali mănâncă !

   Unde nu-i cap , vai de consecințe !


   Atunci când un om îți spune că ești beat , poți să-l ignori !
   Atunci când doi oameni îți spun că ești beat , e bine să te duci să te culci !
   Domnul Antonescu , după multă vreme , a decis să dea dovadă de responsabilitate politică : a scos PNL de la guvernare ! Să mai amintim de câte ori i-am atras atenția că o alianță cu PSD-ul lui nea Nelu este ca un anus contra naturii ? Să-i mai amintim că i-am spus că din înțelegerea premier - președinte , PSD-ul a câștigat imediat iar el a rămas ca fata mare și urâtă , așteptând violatorul s-o ia de nevastă ? Să-i mai amintim câți liberali au binevoit să „crape” în pușcăriile tăticilor PSD-ului ? Să-i mai amintim că o mulțime i-au atras atenția să se uite pe unde merge ca să nu calce în ... rahat ?
   Nu , nu-i mai reamintim , fiindcă exact în kkt a reușit nu să calce , ci să cadă !
   Se spune că politica este arta compromisului : de unde atunci această ură viscerală la adresa (încă) președintelui ? De unde și de ce ?
   Cum poate conduce un partid călăuzit numai de ură ? Prost sau foarte prost ?
   Cum s-au putut alia liberalii cu un partid și un om care în mod evident au măsuri diferite pentru oameni și situații diferite ?   
   Au făcut bine când l-au susținut pe plagiatorul național ?
   A fost corect ?
   Nu le-a fost rușine ?
   Ei bine , atunci s-o înghită și pe asta : pentru că nu ei au hotărât să iasă din guvern , ci PSD-ul i-a manevrat astfel încât să plece ! Și pleacă , spre bucuria foștilor aliați , cât și a viitorilor frați de cruce ai fostului pcr !
   PSD-ul a învățat bine proverbul care spune „fă-te frate cu dracu' până treci puntea !”, PNL-ul în schimb , nu a trecut încă de faza abecedarului , așa că vor mai avea multe surprize în timpul maturizării târzii !
   Așa cum era de așteptat , UDMR salvează România de la criza politică ce ar putea să ... sau să ... ori să ... , consecință firească a puerilului din politica liberală .
   A propos : Andrei Chiliman ce părere are despre ce se întâmplă acum ?

    Ω

   PSD , UDMR , UNPR și minoritățile se fac frați de cruce pentru a „conduce” România mai departe !
   Foarte bine !
   Dar de ce cu sângele nostru ?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu