Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 8 februarie 2014

Proastă , foarte proastă , excesiv de proastă și Alina Alexoi !

   Să puți a prostie și să crezi că e Chanel ...  



   Și am asistat la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă , Soci 2014 ! Am ...
   Iar spectacolul ar fi fost poate agreabil , dacă nu l-ar fi stricat din nou monumentalele prostii ale găinii alexoi .
   Să o luăm cronologic .
   Rușii au promis o festivitate de deschidere care să ne facă să uităm stereotipurile legate de Maica Rusie : și au reușit !
   Au reușit să ne fixeze stereotipurile deja căpătate ! Adică , au avut grijă să ne îndoape cam cu aceeași muzică (frumos cneazul Igor , dar la operă ; lebedele la fel) , același balet Balșoi , aceeași trecere în revistă a istoriei naționale , începând cu Iason (!?!?!) , trecând prin Ivan cel Groaznic , Marele Petru , înfrângerea lui Napoleon , Marele Război de Apărare a Patriei (WW II pour les conaisseur) , rachete , Gagarini , Pavlovi , unchi Steopa , iarăși Balșoi , iarăși Ceaikowski , o schimbare de nume (pardon , o revoluție) , totul sfârșindu-se apoteotic Puțin !
   Asta credeam că ne vor da , asta am căpătat !  
   Un singur moment a fost cu adevărat ieșit din comun : interpretarea Imnului URSS (Rusia ?) ! Acesta a fost acel moment unic în care îți plăcea ce asculți dar simultan ți se făcea frică ! A fost clipa în care am simțit cât de mare și de puternic este de fapt vecinul nostru : și ne-a plăcut și nu ne-a plăcut ...
   Ca o concluzie : muzică , lumini , balet , Putin , astronauți , drapele , Putin , sportivi , cineaști , Putin , amante , defilări , Putin ... sau , pe scurt , PUTIN !
   La astea toate , ne cam așteptam ! 
    Dar ca TVR-ul , să ne strice seara și toate transmisiile sportive băgându-ne pe gât , pe BANII NOȘTRI pe aceeași tută aa , nu credeam !
   Găina asta tută , care nu știm a cui amantă sau fiică sau și una și alta este , a reușit performanțe ieșite din comun !
   Exemple :
- vedem pe ecran secvențe din Crucișătorul Potemkin , tot pe ecran scrie mare Eisenstein iar tuta ne spune că-i vorba despre Einstein
- pentru aa și numai pentru ea , sportivii au intrat înăuntru , in interior
- tot aa ne-a învățat ca Petru cel Mare a reconstruit (?!?!)  Sankt Petersburg-ul (adică Leningrad , tov Iliescu)
- minunea blondă aleșcoi , a sărit de la bolșevicii lui 1917 cu un „secol” până la revoluția rusă din anii '90 , în timp ce pe TV-urile noastre se vorbea despre război și despre rachete și despre URSS .
   Am putea umple mult prea multe pagini cu inepțiile nulei nulități anulate , însă , pentru că ne ia durerea de cap , ne oprim aici , amintindu-ne de perechea-i perfectă , pe nume Ilie Dobre ! Atât de prost a fost discursul retardei , încât până și Hobana a luat-o pe arătură , vorbindu-ne despre drapeluri ! Pe el însă , îl iertăm : are credit !

   Ω

   Drept care , avem o rugăminte de adresat TVR :
- dați-o afară și trimiteți-o la școală (America nu este = USA și multe altele) , vocea ternă lipsită de intonație , descoperirile epocale făcute citind câte ceva pe internet și aduse nouă la cunoștință cu mare tam tam ( DA , știam ce este zăpada , DA , știam de Brâncuși , Da , știam de Jamaica , Da , știam de Război și pace , DA DA DA la tot ceea ce trebuia să afli în școală și descoperi abia acum pe net și DA , nu știi să pronunți corect nici românește)
- întrebați angajatorii (adică pe noi) dacă vrem s-o plătim
- motiv de concediere poate fi orice test , oricât de simplu , din orice domeniu și chiar dacă îi dați răspunsurile anticipat
- împușcați-o dacă nu se poate altfel , însă
N-O MAI LĂSAȚI SĂ NE CHINUIASCĂ !
   Vă rugăm !
   Pe moment , fără snooker !

7 comentarii:

  1. Prost eşti tu...cel care-l numeşti prost pe altul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina Alexoi este cel mai competent comentator de gimnastica roman, pacat ca nu mai avem echipa ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu tot ceea ce s-a scris in 8 februarie 2014. Comentariile de la Jocurile Olimpice ale acestui an au fost INGROZITOARE. Veşnica amintire a trecutului gimnasticii romaneşti au fost exagerate de-a binelea. In xtimpul exerciţiilor de la gimnastică trebuia păstrată o pauză pentru ca noi, telespectatorii, să vizionăm în linişte, Vocea inexpresivă, lipsită de nuanţă, greşelile in informaţii au creat o atmosferă lipsită de respect faţă de noi, cei care plătim MULT COMENTATUL ABONAMENT TV. SCHIMBAŢI-O CÂT MAI REPEDE!!!!! ESTE DE-O INCOMPETENŢĂ CRASĂ !!!!!!!!!!! RUŞINE CELOR CARE AU ANGAJAT-O !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu tot ceea ce s-a scris in 8 februarie 2014. Comentariile de la Jocurile Olimpice ale acestui an au fost INGROZITOARE. Veşnica amintire a trecutului gimnasticii romaneşti au fost exagerate de-a binelea. In xtimpul exerciţiilor de la gimnastică trebuia păstrată o pauză pentru ca noi, telespectatorii, să vizionăm în linişte, Vocea inexpresivă, lipsită de nuanţă, greşelile in informaţii au creat o atmosferă lipsită de respect faţă de noi, cei care plătim MULT COMENTATUL ABONAMENT TV. SCHIMBAŢI-O CÂT MAI REPEDE!!!!! ESTE DE-O INCOMPETENŢĂ CRASĂ !!!!!!!!!!! RUŞINE CELOR CARE AU ANGAJAT-O !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteți frumoși și, probabil, tineri și mustiți de prostie. Lucrați, probabil, la multinaționale unde s-a instalat fudulia(„Prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul”) și lichelismul. Nu înțeleg de ce nu ieșiți în stradă să-i negați prezența la TV-2.
    Își face treaba bine, e sufletistă și româncă adevărată. Dacă ar prezenta la „Realitarea” sau „B-1” ați fi în extaz.
    Dragă Alina, îți doresc să ai puterea să continui munca pe care o îndrăgești și să ai numai zile bune și succes pentru băiatul vostru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti un dobitoc si un hater :) !

    RăspundețiȘtergere