Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 august 2017

Apeviștii, hoți cu aprobare?

   Să vedem cum stă treaba cu pensiile speciale, cele care spoliază sistemul și care nu se supun principiului contributivității, așa cum fac toți românii de rând, așadar ... pensia unui cetățean obișnuit, se calculează funcție de cât timp a contribuit, de suma cu care a contribuit și în nici un caz înaintea vârstei de 65 de ani și nici fără un stagiu de cotizare de minim 35 de ani! Credeți sau nu, cine vrea să se pensioneze înaintea împlinirii acestor termene trebuie să se aștepte la niște penalizări monstruoase! 
   Dar, dacă ai fost toată viața ta „apevist” și ai încasat bani pentru hrană, bani pentru haine, ai avut acces la restaurante și hoteluri cu circuit închis (vezi Excelsior, restaurantul MAI de pe Stirbey, acolo unde o cafea expresso costă ... 47 de bani!), ai avut parte de asigurări de sănătate diferite de proștii de rând (tu și familia ta) plus multe multe alte asemenea mărunțișuri, cum te vei pensiona, cu ce bani? Simplu, cu o pensie egală cu venitul din ultimele șase luni! Așadar, în ultimele șase luni plotoneru` Gâgă, primește salariu de merit (a învățat să scrie), este promovat pe o funcție superioară chiar dacă doar cu numele (a învățat să și citească) și la toate astea se adaugă toți banii de haine, mâncare și alte asemenea ciordeli legale chiar restante din anii trecuți, toate astea se însumează și, plotoneru` Gâgă, care încă n-a învățat să socotească decât șpăgile, primește o pensie cu cel puțin 50% mai mare decât salariul care oricum era de multe ori nemeritat și sigur mai mare decât venitul unui profesor universitar! Iar acest venit devine automat pensie!
   Da, plotoneru` Gâgă, ăla de care râdeți voi toți, după o viață de stat în cizmele statului, ne râde în nas tuturor, pentru că 
EL NU ESTE HOȚ DIN MOMENT CE ESTE LEGAL SĂ FURI SISTEMUL DE PENSII!

   Ω

   Vi se pare ciudat?
   Asta-i nimic, parlamentarii își închipuie că burtoșii plătiți împărătește îi vor apăra cu piepturile lor păroase și „slăninoase”: dar se înșeală, îi vor apăra așa cum l-au apărat pe ceaușescu!

   Ar trebui verificat din a cui cauză s-a ajuns la această situația absurdă! 
Chiar așa, cine-i de vină?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu