Faceți căutări pe acest blog

vineri, 25 august 2017

Beeerbeci, căutăm cioban

   A luat Steaua lui beeecali o mamă de bătaie de-mi vine s-o numesc rușine, dar n-o fac pentru că îmi pot explica rezultatul acesta anunțat, pe care o țară de specialiști a refuzat să-l vadă cu toate că țipa din toți rărunchii la noi!
   Așadar, pe scurt ... beeecali, super patronul de diverse și tare priceput la sport, a întărit echipa proprie prin slăbirea celorlalte echipe din penibilul nostru campionat intern: Steaua sau cum i-o spune acum, nu crește jucători, nu are copii și juniori, nu, Steaua cumpără tot ce-i mai bun, convinsă că le ia celorlalți caimacul și astfel are din nou o șansă pentru competițiile europene. Ei bine, acest patron ridicol aruncă cu banii și tot cumpără oi, oi peste oi, cât mai multe oi și berbeci ... de la Astra a luat mai mult de jumătate din echipă, de la Hagi la fel, de peste tot adună oi/jucători/berbeci cu graba unui colecționar care se teme că-i suflă altcineva de sub nas bijuteria colecției pe care o adună de o viață!
   Rezultatul?
   S-a văzut: un joc penibil, pe un teren penibil (cum se toarnă nisip, cum luăm cinci - vezi Danemarca), o echipă hilară și un public tâmpit! Da, un public tâmpit din moment ce speculanții și-au putut permite să ceară și O MIE (una mie sau 1000) de lei pe bilet la spectacolul în care soprana a fost răcită, tenorul gripat și corul n-a ajuns fiind rătăcit în culise, un public tâmpit care s-a dezvățat să mai gândească cu rămășița de creier de sub țeasta rasă și a luat de bună (ca de obicei) prostia gogonată spusă de publicațiile sportive, minciuna enormă conform căreia beeecali ar avea vreo șansă într-o confruntare directă și corectă, fără valize și alte glume proaste!

   Ω

   Spuneam că nu-i ușoară meseria de cioban - așa este, exact cum spune înțelepciunea populară:
UNDE NU-I CAP,
VAI DE PICIOARE!
   Să arunci atâția bani pe toate răpciugile din campionatul intern, dar să nu angajezi și un cioban adevărat pentru turma asta de berbeci, chiar este un motiv de mândrie!


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu