Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 30 august 2017

Fentă și pasă pe poziția viitoare

   pesede-ul, bun cunoscător al jocurilor cu sau fără minge, ne fentează subțire, cam așa cum încercau să ne facă bonta și ghiță și, cu o mișcare doar din corp, lasă de înțeles că vrea să umble la pensiile oamenilor, mai exact la ceea ce se numește pilonul doi! Fenta este mult mai adâncă, pentru că fraierii sunt gata să se ducă după mișcarea corpului care spune în gura mare „peste șapte milioane de români vor fi afectați” în situația în care nu toți angajații au avut dreptul să participe la pilonul doi și, mai mult de atât, nu cred să fie șapte milioane de români angajați în România! 
   Poate vreo cinci, da` șapte în nici un caz!

   Așadar, fenta din corp face contribuabilul fraier să urle din toți rărunchii „jos lăbilii după pensioarele noastre!”, în timp ce pesede-ul maestru la diferite jocuri are de ales între două probleme pentru care să aleagă pasa pe poziția viitoare: să nu se atingă de pensiile speciale, unu ... și să-și aservească justiția, doi!
   Pasa pe poziție viitoare, pasa aceea de aur, pasa „luminoasă” după cum spune literatul costi mocanu, pasa aceea fenomenală, va găsi justiția cu nădragii în vine și pe apărătorii ei așișderea, răgușiți și sătui de urlat pentru pilonul ț de pensii! Pasa aceea deci, va pune pesede-ul în situația de atacanți față în față cu poarta goală, cu un arbitru central propus pentru o promovare și un tușier cu ochii după o cucoană legată la ochi, dar aflată în tribună! De ce va fi poarta justiției și totodată a noastră goală? Pentru că în lupta cu pseudo problema pensiilor, dacă cineva se va gândi că este cazul să se mai amintească de pensiile speciale, pesede-ul va mima pasa acolo trimițând toți apărătorii în poarta specialilor! 
   Și atât ... 

   Ω

   Vi se pare absurd?
   Greșiți!
   Atunci când vor avea justiția, atunci când ei vor centra, ei vor da cu capul și tot ei vor apăra, România va deveni o țară tip Rusia lui Putin sau Cecenia ori Kazahtan-ul sau Bielorusia, adică exact modelul pe care și-l dorea nea nelu iliescu!
SE VA ÎNTÂMPLA?
DEPINDE NUMAI DE NOI!
MAI ALES DACĂ ÎNȚELEGEM CĂ 
NU MAI CONTEAZĂ DACĂ AM FOST 
SAU NU TOȚI LA VOT:
FAZA ESTE DEPĂȘITĂ, INTRĂM ÎNTR-O NOUĂ COMPETIȚIE!

   Ei au vremelnic puterea pentru că sunt din punctul ăsta de vedere deștepți!
   Noi nu avem puterea decât teoretic, pentru că din același punct de vedere, suntem proști!
Dar, citez din clasici:
PROȘTI, DA` MULȚI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu